”Micul Paris” are șanse să renască! Gabriela Firea propune un plan în 14 pași pentru renașterea culturii bucureștene
Gabriela Firea / stiri Gabriela Firea
Încă nu s-au stins definitiv ecourile intenției actualului primar general de a desființa mai multe instituții de cultură din București, că măsură pentru o mai bună gestionare a fondurilor publice. Inițiativa a generat revoltă. Atât în rândul bucureștenilor, consumatori de cultură, cât și al oamenilor de cultură, ...
Gabriela Firea reacționează în cazul jurnalistei care ar fi fost violată de fostul redactor șef al Vice: ”O mărturie șocantă”
Marti, 21 Mai 2024, ora 19:36 - Gabriela Firea reacționează în cazul jurnalistei care ar fi fost violată de fostul redactor șef al Vice: ”O mărturie șocantă”
Gabriela Firea / stiri Gabriela Firea
Gabriela Firea, candidata PSD la Primăria Capitalei, a reacționat în cazul jurnalistei care îl acuză pe fostul redactor șef al publicației Vice că ar fi violat-o în anul 2015. Firea...
Gabriela Firea: Construim Spitalul Metropolitan, după câștigarea alegerilor pentru Primăria Generală
Marti, 21 Mai 2024, ora 10:20 - Gabriela Firea: Construim Spitalul Metropolitan, după câștigarea alegerilor pentru Primăria Generală
Gabriela Firea / stiri Gabriela Firea
Starea sistemului de sănătate din România este departe de a fi perfectă, dar se îmbunătățește cu implicarea autorităților locale. Sunt destul exemple de bune practici în ultimi ani. În...
După metroul până la Voluntari, Gabriela Firea promite un nou aeroport în București "într-un timp foarte scurt, chiar record"
Vineri, 17 Mai 2024, ora 14:09 - După metroul până la Voluntari, Gabriela Firea promite un nou aeroport în București "într-un timp foarte scurt, chiar record"
Gabriela Firea / stiri Gabriela Firea
Candidata PSD la Primăria Capitalei Gabriela Firea a readus în discuție construirea unui aeroport în sudul Bucureștiului, proiect vechi de 20 de ani, vineri 17 mai. Fosta primăriță și...
Gabriela Firea: ”Proiectul Glina nu este meritul actualei administrații. Se taie panglici la proiectele mele!”
Luni, 13 Mai 2024, ora 19:22 - Gabriela Firea: ”Proiectul Glina nu este meritul actualei administrații. Se taie panglici la proiectele mele!”
Gabriela Firea / stiri Gabriela Firea
Bătălia pe proiecte continuă în Capitală. Principalii candidați, Gabriela Firea și Nicușor Dan, își dispută acum realizarea celui mai mare proiect de mediu din Europa de Est, stația de...

Despre Gabriela Firea

Gabriela Vranceanu Firea este jurnalista, realizatoare TV, poeta si prozatoare.  Cariera ei cuprinde toate genurile presei, de la radio si presa scrisa la televiziune, si in prezent este unul dintre cei mai cunoscuti oameni de presa.

Nascuta pe 13 iulie 1972. In Bacau, Gabi Firea a fost casatorita din 1993 cu Rasvan Firea impreuna cu care are un copil, Tudor Stefan (nascut in 1995). Sotul sau a murit in ianuarie 2010 in urma unei lungi suferinte.

Gabriela Vranceanu Firea a fost pe rand reporter in presa scrisa, redactor la radio, prezentator si realizator de televiziune.

O perioada a fost implicata si in politica, fiind purtator de cuvant al Guvernului, secretar de stat, sef al Departamentului pentru Comunicare, in perioada februarie-decembrie 2000 in timpul Cabinetului Mugur Isarescu.

In prezent modereaza „Stirea Zilei” de la Antena3 si este realizator al emisiunii „Saptamana financiara”, difuzata pe Antena1. Este si director la revista economica „Saptamana financiara”, la cotidianul „Financiarul” si la revista „Felicia”.

In iunie 2009, Gabriela Vranceanu Firea a fost numita in functia de director general al companiei Intact Advertising - agentie de organizare evenimente si publicitate.