Avertismentul ministrului Familiei pentru mamele care nasc acasă: „Pune în pericol viața copilului și a mamei. Vă rog să mergeți la spitale!”
Gabriela Firea / stiri Gabriela Firea
Ministrul Familiei Gabriela Firea a transmis marţi, 23 mai, că naşterea acasă pune în pericol viaţa copilului şi a mamei. ”Vă rog să mergeţi la spitale şi să aduceţi în siguranţă copiii pe lume. Prea multe femei au murit sau au ajuns în situaţii critice pentru că nu au mers la maternitate”, spune ministrul. Aceasta a ...
Firea face prima nominalizare în guvernul Ciolacu. Pe cine ar numi la ministerul Economiei
Joi, 18 Mai 2023, ora 21:36 - Firea face prima nominalizare în guvernul Ciolacu. Pe cine ar numi la ministerul Economiei
Gabriela Firea / stiri Gabriela Firea
Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a anunţat joi, 18 mai, la Ploieşti, în premieră, pe cine ar dori din echipa de conducere a partidului să preia Ministerul Economiei în viitorul...
Gabriela Firea, despre circul de la dezbaterea pentru legea prevenirii separării copilului de familie: „Am asistat la un linșaj; Mă aștept ca unele instituții ale statului să intervină”
Marti, 25 Aprilie 2023, ora 19:50 - Gabriela Firea, despre circul de la dezbaterea pentru legea prevenirii separării copilului de familie: „Am asistat la un linșaj; Mă aștept ca unele instituții ale statului să intervină”
Gabriela Firea / stiri Gabriela Firea
Ministrul Familiei Gabriela Firea a reacționat după ce, în urmă cu o zi, dezbaterea din Parlament privind prevenirea separării copiilor de familie a fost deturnată de protestele...
Cum se simte fata de 12 ani care a căzut de la etaj în timp ce se afla în grija statului: Gabriela Firea: ”Oamenii din sistem se dedică zi lumină acestor copii”
Sambata, 22 Aprilie 2023, ora 17:25 - Cum se simte fata de 12 ani care a căzut de la etaj în timp ce se afla în grija statului: Gabriela Firea: ”Oamenii din sistem se dedică zi lumină acestor copii”
Gabriela Firea / stiri Gabriela Firea
Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a dat detalii sâmbătă, 22 aprilie, despre starea de sănătate a fetei de 12 ani din Slatina care a căzut săptămâna trecută de la etaj. Potrivit...
Firea își schimbă funcția, dar nu și obiceiurile. Pomenile electorale anunțate de când a fost instalată la ministerul Familiei
Joi, 30 Martie 2023, ora 21:46 - Firea își schimbă funcția, dar nu și obiceiurile. Pomenile electorale anunțate de când a fost instalată la ministerul Familiei
Gabriela Firea / stiri Gabriela Firea
Gabriela Firea a ajuns în fruntea Ministerului Tineretului, Familiei și Egalității de Șanse în noiembrie 2021, după ce PSD a intrat la guvernare alături de PNL și UDMR. Firea a fost...

Despre Gabriela Firea

Gabriela Vranceanu Firea este jurnalista, realizatoare TV, poeta si prozatoare.  Cariera ei cuprinde toate genurile presei, de la radio si presa scrisa la televiziune, si in prezent este unul dintre cei mai cunoscuti oameni de presa.

Nascuta pe 13 iulie 1972. In Bacau, Gabi Firea a fost casatorita din 1993 cu Rasvan Firea impreuna cu care are un copil, Tudor Stefan (nascut in 1995). Sotul sau a murit in ianuarie 2010 in urma unei lungi suferinte.

Gabriela Vranceanu Firea a fost pe rand reporter in presa scrisa, redactor la radio, prezentator si realizator de televiziune.

O perioada a fost implicata si in politica, fiind purtator de cuvant al Guvernului, secretar de stat, sef al Departamentului pentru Comunicare, in perioada februarie-decembrie 2000 in timpul Cabinetului Mugur Isarescu.

In prezent modereaza „Stirea Zilei” de la Antena3 si este realizator al emisiunii „Saptamana financiara”, difuzata pe Antena1. Este si director la revista economica „Saptamana financiara”, la cotidianul „Financiarul” si la revista „Felicia”.

In iunie 2009, Gabriela Vranceanu Firea a fost numita in functia de director general al companiei Intact Advertising - agentie de organizare evenimente si publicitate.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Data nasterii: 13 iulie 1972

Cariera:  realizator TV, purtator de cuvant la Guvern, director ziare si reviste

Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Gabriela Firea, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.