Scandal in direct - Boureanu o acuza pe Gabi Firea ca e amanta lui Tariceanu

Luni, 31 Mai 2010, ora 21:39
27994 citiri
Scandal in direct - Boureanu o acuza pe Gabi Firea ca e amanta lui Tariceanu

Suparat ca nu este lasat sa vorbeasca intr-o emisiune difuzata luni seara la Antena 3, pedelistul Cristian Boureanu a lansat atacuri asupra gazdei emisiunii, Gabriela Vranceanu-Firea, pe care a acuzat-o ca l-ar avea ca amant pe Calin Popescu Tariceanu si ca e platita cu bani furati.

Nici Gabi Firea nu s-a lasat mai prejos acuzandu-l pe Boureanu ca mananca de la toaleta si s-a imbogatit din bani publici.

Cei doi nu s-au sinchisit de prezenta in platou a liberalului Ludovic Orban si a pesedistului Liviu Dragnea.

Disputa a inceput in momentul in care Firea a incercat sa intervina intr-o discutie dintre Orban si Boureanu, provocata de acuzatiile democrat-liberalului la adresa fostei guvernari PNL.

Gabi Firea a dorit sa-i adreseze o intrebare vicelui PD-L, pentru a incheia discutia dintre acesta si Orban, insa deputatul a spus ca nu vrea sa raspunda. La aceasta replica, moderatoarea l-a invitat politicos sa plece din emisiune, iar Boureanu s-a aratat deranjat ca Orban a vorbit zece minute, iar el nu este lasat sa-si exprime opiniile.

Dupa acest moment, disputa a degenerat, culminand cu jigniri reciproce dintre cele mai grave si amenintari cu procese.

Gabi Firea: Domnule Boureanu, dar ce-ati mancat? Ati mancat ceva stricat inainte de emisiune?

Cristi Boureanu: Nu stiu, am mancat ceva la dumneavoastra aici.

Firea: La toaleta?

Boureanu: Ce mancati dumneavoastra in fiecare seara aici.

Scandalul a continuat dupa ce Boureanu s-a interesat daca Firea l-a intrebat vreodata pe fostul premier Calin Popescu Tariceanu "ce a facut cu banii din investitii, cu 3 miliarde pe care ii avea in buget cu doua luni inainte de alegeri". Drept raspuns, Gabi Firea l-a trimis pe deputatul PD-L sa isi ia temperatura, pentru ca poate are febra.

Boureanu: Telespectatorii vad ca dumneavoastra sunteti partinitoare.

Firea: Asta este concluzia dvs.

Boureanu: A vorbit domnul Orban... vedem pe timp? Aveti curajul sa dati pe timp sa vedeti cat a vorbit fiecare?

Firea: Avem curajul sa vedeti cat ati tipat dumneavoastra pe timp. Si cine v-a spus ca sunteti baiatul cu mucii in freza a avut dreptate.

Boureanu: Ah, acum ma jigniti. Cumva amantul dumneavoastra?

Firea: Amantul meu? Dar amanta dumneavoastra?

Ulterior, Gabi Firea a adus in discutie contractele cu statul ale firmelor pedelistului, moment in care din nou Boureanu a amenintat-o cu judecata si a sustinut ca minte cu nerusinare.

Firea (ironica): N-ati facut niciodata afaceri cu statul, ati ajuns milionar muncind din greu.

Boureanu: O sa va dau si in judecata. Unu, ca nu sunt milionar...

Firea: Sunteti deja dat de mine in judecata!

Boureanu: Mintiti cu o nerusinare... Sa va fie rusine!

Firea: Dumneavoastra sunteti platit de contribuabili, eu nu sunt platita de contribuabili.

Boureanu: Dvs sunteti platita din bani furati.

Firea: Inca un proces! V-ati ales cu vreo trei-patru procese.

In ciuda incidentului, in care gazda a fost apostrofata de mai multe ori cu expresia "sa va fie rusine", Boureanu a ramas in studio pana la sfarsitul emisiunii, chiar daca i s-a taiat microfonul de cateva ori.

Citeste si:
Însărcinatul cu afaceri al SUA laudă ”măsurile revoluționare” luate de România: ”Toate vorbesc despre un viitor fantastic”
Însărcinatul cu afaceri al SUA laudă ”măsurile revoluționare” luate de România: ”Toate vorbesc despre un viitor fantastic”
Însărcinatul cu Afaceri al Ambasadei SUA în România, David Muniz, a lăudat vineri, 1 iulie, alianța cu țara noastră. El a subliniat că prezenţa americană reprezintă dovada că SUA...
Amenințarea Laurei Codruța Kovesi la adresa României are ecou. ”Reporteri Fără Frontiere”, apel urgent către Klaus Iohannis
Amenințarea Laurei Codruța Kovesi la adresa României are ecou. ”Reporteri Fără Frontiere”, apel urgent către Klaus Iohannis
Organizaţia Reporteri fără Frontiere a criticat vineri, 1 iulie, forma legii privind protecţia avertizorilor de integritate adoptată de Parlamentul României. Organizația face apel la...