Gabriela Firea este insarcinata

Joi, 27 Octombrie 2011, ora 08:14
10687 citiri
Gabriela Firea este insarcinata
Foto: Facebook

Gabriela Vranceanu Firea si sotul sau Florentin Pandele vor fi parinti. Prezentatoarea TV este insarcinata in trei luni, dupa cum a anuntat primarul din Voluntari pe contul sau de Facebook.

"Da, Albinutza e insarcinata in trei luni! Sunt foarte fericit! Nu ma gandeam ca viata imi va mai oferi astfel de surprize minunate! Cei trei baieti ai nostri (Andrei, Bogdan, Tudor) sunt si ei incantati si emotionati", a scris Pandele pe pagina sa de Faceebook.

Viitoarea mamica a marturisit ca nu ar fi vrut sa se afle atat de repede de sarcina sa, dar ca de presa nu poti ascunde prea mult timp lucrurile de acest gen.

"Nu stim deocamdata sexul copilului. Cred ca in vreo luna aflam, in jurul a patru luni. Sincer am fi vrut sa mai pastram secretul pana la patru-cinci luni, dar asta e presa din Romania. S-a aflat mai devreme. Am fi vrut pe la Craciun sa dezvaluim, dar a fost de ajuns sa stie cativa colegi si stirea a aparut in presa", a declarat Gabi Firea, miercuri seara, la "Un show pacatos".

Gabriela este o fire superstitioasa si a mai marturist ca nici macar la nume nu s-au gandit.

"Nu ne-am gandit la nume. Nu am definitivat lista. Poate si pentru ca suntem un pic superstitiosi", a spus Firea, mentionand ca ea si sotul sau si-ar dori fetita pentru ca au deja baieti, dar ca pana la urma important este sa fie sanatos.

Aceasta a tinut sa ii multumeasca prietenei sale Simona Gherghe pentru ca a stiut despre sarcina din ziua in care a fost confirmata, insa nu a divulgat asta in emisiunea sa. Vedeta Tv a precizat ca inca doua sau trei persoane din trustul Intact au stiut.

Florentin Pandele, despre Gabi Firea: Da, o iubesc si am cerut-o in casatorie

Pe de alta parte, Florentin Pandele si-a aratat nemultumirea fata de faptul sotia sa munceste mult prea mult si a spus ca are si un plan pentru a o impiedica sa mai petreaca mult timp la birou.

"Sincer dupa ce a dat stirea am avut mai multe emotii decat am avut in momentul in care m-a anuntat Albinuta ca este insarcinata. Voiam sa fie secretul nostru si sa il deconspiram mai inspre iarna. S-a aflat si sunt innebunit sa dau comanda la colegii mei de la Constanta, comandanti de cursa lunga, de un lant de ancora. Lanturile de ancora sunt foarte grele si sa incerc sa ii prind o za de picior Albinutei sa nu mai umble, ca pleaca de dimineata si vine seara acasa. Ii atrag atentia in ultimul timp sa fie mai atenta sa nu mai munceasca atat de mult", a marturist edilul.

Primarul a povestit si momentul in care a primit vestea cea mare. "Stateam in pat amandoi si ne uitam pe laptopuri. Ea a aratat cu degetul spre burta si mi-a spus la ureche vestea cea mare. A fost un mod mai original de a spune", a continuat Pandele.

Si primarul din Voluntari a spus ca nu s-au gandit la nume pentru micut sau micuta, dar a specificat ca unul dintre prenumele copilului va fi romanesc.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Gabriela Firea insarcinata, #Gabriela Firea mamica, #Gabriela Vranceanu Firea insarcinata, #Gabriela Vranceanu Firea copil , #Florin Pandele