Ciprian Ciucu vrea sa fie candidatul PNL la Primaria Capitalei. Opozitia ar trebui sa vina cu un singur adversar pentru Firea

Vineri, 03 August 2018, ora 15:17
3006 citiri
Ciprian Ciucu vrea sa fie candidatul PNL la Primaria Capitalei. Opozitia ar trebui sa vina cu un singur adversar pentru Firea
Foto: Facebook/Ciprian Ciucu

Consilierul general PNL Ciprian Ciucu si-a anuntat intentia de a intra in cursa interna a PNL pentru a deveni candidat al partidului la Primaria Capitalei in alegerile locale din 2020.

Cunoscut pentru opozitia pe care o face primarului Gabriela Firea in sedintele Consiliului Primariei Capitalei, Ciucu vrea sa faca urmatorul pas si sa ajunga intr-o pozitie executiva.

Informatia a fost confirmata de Ciprian Ciucu pentru Ziare.com. Intrebat daca stie care sunt contracandidatii sai din PNL pentru aceasta functie, Ciucu ne-a declarat ca pentru moment este singurul care si-a manifestat intentia de a candida.

Consilierul general ne-a mai spus ca este multumit de munca depusa de colegii sai in Consiliul Capitalei, dar ca "va trebui sa ne punem si mai mult cu burta pe treaba".

Nu de putine ori, Ciucu a transmis pe Facebook ca i se pun piedici in promovare si ca nu are acces la televiziuni. Acest lucru o sa se rezolve daca va obtine sprijinul partidului in demersul sau.

"In primul rand, trebuie sa primesc sprijinul partidului si aici va fi un proces politic prin care cel mai bun ar trebui sa castige si sa fie campionul partidului. Odata ce devii campionul partidului, partidul te sustine mai mult si capeti automat vizibilitate. Lumea nu isi da seama cine esti", a spus el.

Candidat unic impotriva lui Firea

Ciucu promoveaza ideea ca Opozitia sa aiba un singur candidat pentru Primaria Capitalei care sa fie sustinut si de celelalte partide.

"Punctul meu de vedere este ca noi trebuie sa avem candidat unic pentru toata Opozitia, altfel nu are rost sa mergem la aceste alegeri. Ideea este ca va trebui sa avem campionul PNL care sa intre in competitie cu campionul USR si eventual campionul Miscarii lui Ciolos.

Noi vom simula un prim tur care sa fie de facto, ca e un singur tur la alegerile locale. Eu propun sa avem un prim tur de facto, in care sa vedem care este cel mai bun dintre campioni, apoi ceilalti il vor sustine pe acesta si vor merge impreuna ca viceprimari sau primari pentru alte sectoare. E foarte important ca cel care va castiga va primi ulterior sprijinul celorlalti si vor face o echipa", ne-a mai declarat consilierul.

"Sunt mici frictiuni in partid, nu vreau sa nelinistesc nicio tabara"

Despre decizia sa privind o eventuala candidatura, Ciucu a precizat ca nu a discutat cu nimeni din partid.

"In acest moment, nu vreau sa implic pe nimeni. Sunt mici frictiuni in partid, nu vreau sa nelinistesc nicio tabara. Asta este doar intentia mea", a punctat el.

In schimb, despre ideea unui candidat unic, consilierul a vorbit atat cu cei din PNL, cat si cu cei din alte partide.

"Am vorbit cu multi colegi din PNL, este o propunere neoficiala pe care am facut-o si unor colegi din Opozitie in diverse contexte in care ne intalnim, dar fara sa fie ceva oficial. Este viziunea mea", a adaugat el.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#Ciprian Ciucu Primaria Capitalei, #Ciprian Ciucu candidat Primaria Capitalei , #primar Bucuresti
Comentarii