Firea: Colegii care au semnat scrisoarea impotriva lui Dragnea au simtit ca sunt filati si monitorizati

Miercuri, 19 Septembrie 2018, ora 21:03
5368 citiri
Firea: Colegii care au semnat scrisoarea impotriva lui Dragnea au simtit ca sunt filati si monitorizati

Primarul general al municipiului Bucuresti, Gabriela Firea, a afirmat miercuri seara ca "am ajuns sa fim mai rau ca in timpul lui Ceausescu".

Firea a povestit ca nu doar ea, ci si colegii care au semnat scrisoarea impotriva lui Liviu Dragnea au simtit ca sunt "filati si monitorizati".

"Suntem multi, suficienti cat sa contam, sa nu mai fim ironizati, bagatelizati si sa nu se mai puna tunurile pe noi si sa fim amenintati si urmariti. Am ajuns sa fim mai rau ca pe timpul lui Ceausescu. Ne sunt telefoanele urmarite, ascultate, monitorizate, sunt masini dupa noi.

Noi, acesti oameni, dorim mai binele partidului, mai binele guvernarii si mai bine pentru tara si nu va mai fi influentata de o singura persoana", a afirmat Gabriela Firea miercuri, intr-o emisiune la Romania Tv.

Intrebata cine o fileaza, Firea a spus ca nu stie, dar ca nu este singura in aceasta situatie.

"Nu stiu exact sa spun cine, pot sa va spun categoric ca se intampla aceste lucruri si nu doar in cazul persoanei mele. Si colegii mei semnatari ai acestui document mi-au spus ca au simtit ca sunt filati, ca sunt monitorizati si au ajuns sa traiasca pur si simplu cu spaima ca nu mai suntem in libertate" a sustinut ea.

Intrebata daca ar putea fi subiecul unui filaj realzat de servicii secrete, primarul Caitalei a raspuns:

"Ce treaba au serviciile in dialogul nostru cu domnul Dragnea si de ce au aparut chiar acum? Daca a fi fost din partea altor structuri paralele, sau/si coplanare si perpendiculare, cu siguranta ca am fi stiut dinainte. Poate sunt si acelea, nu stiu. Dar noi stim ce se intampla in aceasta perioada si eu personal ce am patit dupa ce am avut curajul sa exprim un punct de vedere la Comitetul Executiv".

Miercuri, in spatiul public a aparut o scrisoare deschisa, semnata de vicepresedintele PSD Paul Stanescu, viceprim-ministru si ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, de Gabriela Firea, vicepresedinte PSD si primar general al Capitalei, si de Adrian Tutuianu, vicepresedinte PSD si vicepresedinte al Senatului, prin care se cere "demisia imediata" a lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor si asigurarea interimatului la conducerea partidului de catre premierul Viorica Dancila, care este presedinte executiv.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a avut o prima reactie, el spunand ca a inteles din aceasta "epistola" ca "partidul trebuie sa se alinieze cu Klaus Iohannis, cu DNA, SRI, SPP si cu partidele de opozitie". El a sustinut ca, in calitate de presedinte al PSD, "nu va duce partidul sa devina o unealta a acestor institutii".

Citeste si:
Cum s-a ajuns la război total în PMP. Acuzații de lupte pe funcții și o fuziune eșuată
Cum s-a ajuns la război total în PMP. Acuzații de lupte pe funcții și o fuziune eșuată
Lupta internă din PMP a ajuns la noi culmi după ce actualul și fostul președinte al partidului s-au acuzat reciproc că au avut promise funcții de la PNL ca urmare a unei eventuale fuziuni....
Florin Cîţu, nemulţumit de relația cu PSD: ”Aş vrea mai mult fair-play. E foarte uşor să scriu pe Facebook că propunem să creştem pensiile cu 60%”
Florin Cîţu, nemulţumit de relația cu PSD: ”Aş vrea mai mult fair-play. E foarte uşor să scriu pe Facebook că propunem să creştem pensiile cu 60%”
Preşedintele PNL, Florin Cîţu, afirmă, marţi seară, că este nemulţumit de modul în care se comună în coaliţie, aşteptând mai mult fair-play din partea partenerilor. Cîţu susţine...