Firea trimite 16.000 de elevi din Bucuresti gratuit in vacanta la mare. Profesorii sunt trimisi la Vama Veche

Sambata, 24 Iunie 2017, ora 16:47
25291 citiri
Firea trimite 16.000 de elevi din Bucuresti gratuit in vacanta la mare. Profesorii sunt trimisi la Vama Veche
Foto: Arhiva Ziare.com

Elevii, liceenii, dar si peste 2.000 de profesori, care s-au implicat in activitati scolare si extrascolare, vor beneficia de o saptamana gratuita in statiunile de la malul Marii Negre sau in statiunea Paralia Katerini din Grecia, anunta Primaria Capitalei.

"16 mii de elevi bucuresteni vor pleca, vara aceasta, la mare. Primaria Municipiului Bucuresti, prin PROEDUS, ii trimite pe litoralul romanesc si grecesc pe toti cei care s-au implicat in activitati scolare si extrascolare, pe parcursul anului 2016-2017. Elevi din clase primare, gimnaziale, liceeni, dar si peste 2000 de profesori, se vor bucura de o saptamana gratuita in statiunile de la malul marii, Comorova, Neptun, Costinesti, Vama Veche, dar si in statiunea Paralia Katerini, din Grecia", arata Primaria Municipiului Bucuresti (PMB), intr-un comunicat de presa.

Astfel, peste 2.000 de elevi care s-au remarcat in activitatile si proiectele sportive organizate de PMB isi vor petrece vacanta de vara pe litoralul romanesc si cel grecesc. Tot atatia liceeni, inscrisi in programul "Fii si tu voluntar PROEDUS!", se vor distra la mare, dar si alte cateva mii de tineri, olimpici si sefi de promotie de gimnaziu si liceu.

Si 2.000 de profesori coordonatori ai elevilor olimpici, diriginti ai sefilor de promotie, antrenori ai sportivilor premiati si cadre didactice implicate in proiectele din cadrul Parteneriatului Civic pentru Educatie-CIVITAS isi vor petrece o saptamana din vacanta la Vama Veche.

Elevii vor avea parte de workshop-uri de consiliere si orientare in cariera, competitii, cantonamente si activitati sportive, dar si evenimente multimedia, cultural artistice si recreative.

Totodata, Primaria Capitalei anunta ca organizeaza si pentru studenti "Scoli de Vara tematice" in perioada 19 iunie - 21 iulie 2017, pe litoralul romanesc, in statiunile Neptun, Eforie Nord, Eforie Sud, Venus, Olimp, Costinesti si Constanta.

Prima serie de participanti in cadrul scolilor de vara (19-25 iunie) este in statiunea Neptun, iar Scoala de Vara tematica se va desfasura pe parcursul a 7 zile.

Cazarea si cele 3 mese pe zi sunt gratuite, iar activitatile de tipul atelierelor de educatie non-formala precum si competitiile sportive din cadrul Scolii de Vara se vor derula in zilele de marti, miercuri, joi si vineri.

Studentii se pot inscrie prin completarea unui formularul de inscriere disponibil online.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Firea vacante gratuite elevi , #primar Bucuresti