Gabriela Firea anunta ca va candida pentru un nou mandat la Primaria Capitalei

Duminica, 08 Decembrie 2019, ora 11:45
5347 citiri
Gabriela Firea anunta ca va candida pentru un nou mandat la Primaria Capitalei
Foto: Alexandru Dobre/Mediafax/Hepta.ro

Primarul General Gabriela Firea a anuntat ca vrea sa candideze pentru un nou mandat la Primarie din partea PSD, argumentand ca trei ani a muncit de dimineata pana noaptea si ca a inceput modernizarea Bucurestiului, ceea ce deja se vede si se simte.

"Voi candida la Primaria Generala a Capitalei din partea PSD, iar la nivel de Birou Permanent National si Comitet Executiv se va discuta, la momentul potrivit, politica de aliante la nivel local, cu cine ne vom alia, pentru a intra si mai bine pregatiti in alegerile locale. dar aceste lucruri se vor stabili in sedintele care vor avea loc dupa sarbatorile de iarna", a anuntat Firea la Antena 3.

Ea spune ca a muncit trei ani si a inceput modernizarea Bucurestiului.

"Nu vad de ce nu as candida, pentru ca trei ani de zile am muncit de dimineata pana noaptea, familia nu m-a mai vazut, decat copiii in somn si nici macar in week-end, asa cum trebuie. Nu vorbesc de sacrificiu, ca atunci cand intri intr-o astfel de meserie nu te mai gandesti la sacrificii. In mod evident, au fost si sacrificii personale, dar cel mai important este ca am inceput cu motoarele turate la maximum modernizarea Bucurestiului, ceea ce se vede si se simte si exact acest lucru ii deranjeaza pe penelisti care stiu sa faca doar atacuri, stiu sa faca doar dosare, stiu sa tradeze Romania, stiu ca duminica, cand oamenii sunt la biserica, sa faca tot felul de acuzatii nefondate si sa vorbeasca lucruri care nu au nicio baza in realitate", a subliniat primarul Capitalei.

Firea a lansat si o provocare premierului Ludovic Orban: "Il astept pe domnul Orban in emisiune oricand sa lamurim chestiunile administrative. Daca este in stare. Eu cred ca nu este", a spus primarul general.

Orban a starnit-o pe Firea: La acuzatia ca nu a facut nimic, primarul Capitalei i-a raspuns cu referiri la jihad, bar de negri, whisky si mandolina

Gabriela Firea este la primul mandat de primar al Capitalei.

#Firea candidatura Primaria Capitalei , #primar Bucuresti