Gabriela Firea si-a dat in judecata un consilier: Ii cere 130.000 de euro daune

Vineri, 28 Octombrie 2016, ora 15:40
6302 citiri
Gabriela Firea si-a dat in judecata un consilier: Ii cere 130.000 de euro daune
Foto: Facebook / Ciprian Ciucu

Ciprian Ciucu, consilier PNL din Consiliul General al Primariei Capitalei, a anuntat, vineri, ca primarul Gabriela Firea l-a dat in judecata pentru declaratii politice si i-a cerut aproximativ 130.000 de euro daune, cu scopul de a-l intimida, ca sa nu mai faca "opozitie reala".

"Anunt bucurestenii ca am fost dat in judecata de doamna primar Gabriela Firea, in special pentru ceea ce eu numesc declaratii politice. Dansa imi cere o suma de 600.000 de lei, aproximativ 130.000 de euro, pe care vrea ca sa-i obtina de la mine pentru un fel de daune reputationale. Imi este clar, intentia sa este de a ma intimida si de a ma face sa-mi tin gura. 130.000 de euro este o suma ametitoare pentru cineva care castiga cinstit", a declarat Ciprian Ciucu.

Liberalul a afirmat ca atacul la siguranta financiara a familiei este o metoda politica de intimidare pe care o considera "profund imorala".

"In acest context, in care vorbim de un oras foarte important - Capitala tarii - in care vorbim de un buget de aproximativ doua miliarde de euro care tot acest buget este la PSD, eu si colegii mei din Consiliul General am inteles sa facem opozitie pe bune. Miza pe care doamna primar o are astazi dandu-ma pe mine in judecata este de a ne inchide noua gura, de a nu mai face opozitie.

Prin aceasta actiunie mi se pare ca vrea sa intimideze tocmai ca si ceilalti colegi din opozitie sa se gandeasca de mai multe ori atunci cand vor sa faca opozitie reala", a aratat Ciucu.

Motivul pentru care Ciucu crede ca primarul Gabriela Firea l-a ales pe el pentru a-l da in judecata este ca si-a manifestat intentia de a ramane o perioada lunga in Consiliul General al Primariei.

"Mi se pare absolut anormal si deloc potrivit pentru democratia din Romania ca doamna Firea sa incerce sa vina cu astfel de metode de intimidare. Evident, nu ma las intimidat si nu o las sa-mi bage pumnul in gura. Voi continua sa fac opozitie profesionista, permanenta si corecta bazata pe argumente", a aratat liberalul.

"Ca fapt divers, vreau sa va spun ca averea mea este mai putin din jumatate din suma pe care mi-o cere Gabriela Firea. Ea probabil ca are o alta perceptie asupra banilor, dansa sta intr-o zona rezidentiala, intr-o vila din Ilfov, eu stau in Drumul Taberei, intr-un apartament de 3 camere, cu familia, la etajul 8", a tinut sa precizeze Ciucu.

Consilierul liberal a subliniat ca, la sedinta de luni a CGMB, PNL se va opune mai multor puncte de pe ordinea de zi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Discuții aprinse în coaliție privind susținerea lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Ce spune medicul despre posibila sa retragere din cursă
Discuții aprinse în coaliție privind susținerea lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Ce spune medicul despre posibila sa retragere din cursă
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, exclude ideea retragerii sale din cursă. Precizarea vine după ce conducerea PSD ar fi discutat luni, 15 aprilie, o astfel...
PNL a mai ”furat” un primar de la USR: ”Echipa devine pe zi ce trece mai puternică” FOTO
PNL a mai ”furat” un primar de la USR: ”Echipa devine pe zi ce trece mai puternică” FOTO
Primarul Alexa Chifa din comuna Poienile de sub Munte, ales din partea USR, s-a alăturat PNL Maramureş. ”Echipa PNL Maramureş devine pe zi ce trece mai puternică. Tineri, seniori,...
#Ciprian Ciucu judecata Firea , #primar Bucuresti