Precizarile Primariei Capitalei despre trotuarele inguste de pe Soseaua Fabrica de Glucoza

Joi, 27 Februarie 2020, ora 20:55
8121 citiri
Precizarile Primariei Capitalei despre trotuarele inguste de pe Soseaua Fabrica de Glucoza
Foto: Arhiva Facebook/ Gabriel Firea

Primaria Capitalei a venit, joi seara, cu precizari dupa ce Ziare.com a relatat in cursul zilei de astazi despre lucrarile la largirea Soselei Fabrica de Glucoza din nordul Capitalei.

PMB transmite, intr-un comunicat remis Ziare.com, ca lucrarile "respecta in totalitate proiectul tehnic aprobat inaintea inceperii lucrarilor".

"Mai mult, pistele pentru biciclisti si trotuarele sunt proiectate si executate conform normativului in vigoare, fiind avizate in prealabil de Brigada Rutiera.

Potrivit proiectului tehnic, pistele pentru biciclisti au 1,5 metri latime si sunt executate pe fiecare sens de circulatie.

In ceea ce priveste trotuarele, acestea sunt realizate pe ambele laterale ale partii carosabile si au 2 metri latime. La cererea Directiei de Mediu, din sase in sase metri, au fost proiectate alveole pentru plantarea copacilor. Aceste alveole au 1 metru latime.

Astfel, potrivit proiectului, exista piste pentru biciclisti si trotuare pe ambele sensuri de circulatie. Pietonii si biciclistii nu vor putea interfera, benzile dedicate fiecarei categorii fiind delimitate de borduri", potrivit sursei citate.

Ziare.com a relatat, joi, despre primele probleme care au aparut la largirea Soselei Fabrica de Glucoza din nordul Capitalei. Spre exemplu, trotuarele sunt, pe alocuri, prea inguste, ingreunand sau chiar impiedicand deplasarea pietonilor.

Soseaua Fabrica de Glucoza are doar 1,8 kilometri si face legatura intre Soseaua Petricani si strada Barbu Vacarescu.

Detalii aici - Primaria Capitalei construieste trotuare skinny, pe Soseaua Fabrica de Glucoza. Care e explicatia

Acuzații grave lansate de George Simion: „Asta au făcut băieții șmecheri și Sebastian Burduja!"
Acuzații grave lansate de George Simion: „Asta au făcut băieții șmecheri și Sebastian Burduja!"
Sebastian Burduja (PNL) este principalul vinovat pentru „creșterea necontrolată a prețurilor energiei", este convins George Simion (AUR). Potrivit liderului din opoziție, Guvernul PSD+PNL a...
Guvernul Ciolacu a stabilit ținta exporturilor pentru anul 2024. Anunț de ultimă oră al ministrului
Guvernul Ciolacu a stabilit ținta exporturilor pentru anul 2024. Anunț de ultimă oră al ministrului
70% din balanța comercială a României înclină către importuri pe bandă rulantă, potrivit economistului Mircea Coșea. Însă, ministrul PSD al Economiei, Radu Oprea, susține că pentru...
#precizar PMB trotuare inguste, #largire sosea fabrica glucoza , #primar Bucuresti
  1. Topul alimentelor extrem de periculoase pentru oameni, care se află de multe ori în coşul de cumpărături. Avertismentul unui expert: “Doar bombe calorice. A nu se consuma de către copii”
  2. Anunțul extraordinar al NATO, 43 de miliarde pentru Ucraina: Dar partea groaznică a spus-o Kievului la ureche
  3. Cum au vândut politicienii blana ursului din pădure. Bâjbâieli fără număr și nicio soluție concretă
  4. Salvamontist șef, avertisment dur: „Nu prea te poți apăra de urs. Potecile turistice din România nu mai sunt sigure. A început să-mi fie frică"
  5. Soția președintelui Xi Jinping, în spatele epurărilor din armata chineză? Prima doamnă a fost plasată în „Comitetul de examinare şi evaluare a cadrelor”
  6. Când scapă România de caniculă. Anunțul de ultimă oră al ministrului: „Se ia în calcul prelungirea codului roșu"
  7. Miliardarul Elon Musk este atât de obsedat de ideea de a înființa o colonie pe Marte, încât s-a oferit să își doneze sperma pentru această cauză
  8. Ponta laudă planul lui Trump și Orban pentru Ucraina: „Sunt uluit să aud pe cineva că vorbește despre pace!"
  9. Mohammad Deif a fost ucis, anunță presa israeliană. Liderul aripii militare a Hamas a fost unul dintre creierele masacrului din 7 octombrie
  10. Dezastru la un celebru festival de muzică. 15 persoane au fost rănite VIDEO