Reactii dupa atacul dur al lui Firea la adresa lui Carmen Dan - ce spun Ponta si Orban

Sambata, 01 Septembrie 2018, ora 19:53
11796 citiri
Reactii dupa atacul dur al lui Firea la adresa lui Carmen Dan - ce spun Ponta si Orban
Foto: Arhiva Ziare.com

Politicieni ai Opozitiei au reactionat, sambata dupa-amiaza, dupa atacul dur al lui Firea la adresa lui Carmen Dan.

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a spus ca, din declaratiile lui Firea, a vazut ca Liviu Dragnea si ministrul de Interne Carmen Dan "fac politie politica si spioneaza conversatiile oamenilor si subalternilor".

"In rest, nicio decizie. Dancila e in continuare tinuta in fuctie impreuna cu Guvernul de doi bani. Singura concluzie pe care o trag e ca oamenii s-au rupt complet de realitatea cotidiana din societatea romaneasca, fiind manati de actiuni personale", a spus Orban, la Digi 24.

"In Romania nu mai exista guvern, ci doar oameni cu o inteligenta sub medie, care raspund la o singura comanda si in interesul grupului dominant. Intreaga guvernare e preocupata doar de problemele lui Liviu Dragnea. Mai rar a fost o conducere atat de indepartata de oameni. Vom incerca ca tot ce nu e PSD sa inteleaga ca e vital pentru Romania sa punem punct acestei dominatii", a adaugat liderul PNL.

La randul sau, fostul premier si social-democrat Victor Ponta a spus despre Gabriela Firea ca "este singura care se salveaza din falimentul in care duce Dragnea tot PSD-ul / oricine se afiseaza cu Dragnea va pierde / cei din CEX PSD se comporta la fel ca CPEX ul PCR in 1989 / pacat de PSD - pacat de Romania!".

"In toate sondajele adevarate (nu alea facute de fomistii platiti de Dragnea) cele mai populare personalitati din PSD erau: Ponta, Andronescu, Firea (dupa acestia prapastie) / ce ghinion ca toti trei au fost indepartati?!?", a mai scris pe Facebook Victor Ponta.

Si consilierul local USR Clotilde Armand a avut o scurta reactie: "Dna Firea la finalul CEx: 'Imi pare rau sa spun, dar relatia mea cu Dragnea este tensionata.'' Bine ai venit in tara noastra!".

Primarul Capitalei si presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, sustine ca a avut dreptate sa ii ceara demisia ministrului de Interne, la sedinta CEx a partidului de la Neptun.

Firea a declarat ca i-a cerut demisia lui Carmen Dan dupa ce comisarul european Corina Cretu a informat-o ca statele europene dezaproba reprimarea violenta a protestatarilor de la mitingul de pe 10 august din Piata Victoriei. Totodata, edilul Bucurestiului a spus despre sefa MAI ca "poarta vinovatia" pentru evenimentele petrecute la protest.

"Am subliniat ca ceea ce s-a intamplat pe 10 august poarta vinovatia persoanei care conduce Ministerul de Interne, pasand responsabilitatea, salvand imaginea dlui presedinte Dragnea si incriminandu-ma pe mine", a precizat primarul Capitalei.

Citeste si toate deciziile luate la CExN al PSD si cum s-a desfasurat intalnirea tensionata de la Neptun.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
Robert Negoiță, dispus să-i ia locul lui Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Capitalei. "Dacă partidul o cere, da"
Robert Negoiță, dispus să-i ia locul lui Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Capitalei. "Dacă partidul o cere, da"
Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a declarat, joi, 18 aprilie, la Realitatea Plus, că este dispus să candideze la Primăria Capitalei în locul lui Cătălin Cîrstoiu, dacă PSD îi cere...
#Firea demisie Carmen Dan, #Ponta reactie Firea Carmen Dan, #Orban reactie Firea Carmen Dan, #reactii Firea Carmen Dan , #primar Bucuresti