Salarii de pana la 8.000 de lei pe posturile scoase la concurs de Primaria Capitalei

Vineri, 17 Noiembrie 2017, ora 20:11
6065 citiri
Salarii de pana la 8.000 de lei pe posturile scoase la concurs de Primaria Capitalei
Foto: Arhiva Ziare.com

Peste 6.000 de oameni au aplicat pentru locurile de munca oferite de cele 22 de Companii Municipale, in prima zi a Targului de Joburi, anunta Primaria Capitalei.

Posturile se adreseaza atat absolventilor cu studii medii, cat si celor cu studii superioare, in domenii precum economie, mecanica, achizitii publice, inginerie, marketing si juridic.

Salariile pleaca de la 2.000 lei net si ajung pana la 8.000 de lei, in cazul functiilor de conducere.

"Oamenii sunt interesati, vedeti cata lume a venit la acest eveniment. Am discutat cu ei, i-am intrebat de ce vin si au spus ca au incredere in proiectele Capitalei si vor sa lucreze alaturi de Primarie, in companiile municipale, pentru a rezolva impreuna proiectele pe care le avem.

Pentru ca aceste companii nu sunt companii de vandut bomboane, sunt companii care se implica in toate problemele pe care le putem vedea la acest moment in Bucuresti: traficul, semaforizarea, parcarea si alte segmente de interes", a sustinut viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, arata News.ro.

El a spus ca pentru posturile din aceste companii pot aplica atat cei cu studii superioare, cat si cei cu studii medii sau muncitorii necalificati.

Viceprimarul a adaugat ca salariile pornesc de la 2.000 de lei net pentru un muncitor necalificat, un "salariu bun", care va creste odata cu performanta.

"Totul se intampla gradual, in functie de rezultatele pe care compania le atrage. Daca vorbim de companii municipale nu inseamna ca vorbim de acele posturi caldute din primarie, unde fiecare plimba o hartie de la stanga la dreapta si ia un salariu de functionar public. Nu ca as avea ceva cu dumnealor.

Aici vorbim de oameni aplicati, care vor avea alte indeletniciri si vor vrea sa isi aduca aportul la ceea ce fac in Primarie", a explicat Badulescu.

Intrebat despre salariul maxim, viceprimarul a precizat ca nu va depasi salariul viceprimarului.

"Pragul maxim este acela al viceprimarului. Ca in orice entitate, nu poate sa depaseasca salariul viceprimarului. Eu in acest moment am 8.000 de lei pe luna. Pana acum vreo doua luni am avut 4.500. Eu cred ca 8.000 de lei este un salariu care sa multumeasca", a subliniat el.

Targul de Joburi, care se desfasoara in Spatiul Expozitional al Institutului National de Statistica, continua si sambata, intre orele 10.00 si 18.00. In cele 22 de societati nou infiintate de catre Primaria Capitalei vor fi angajate 2.000 de persoane.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Piedone, despre „mazilirea doctorului Cârstoiu” de către Coaliție: „Blat politic prin care PSD şi PNL îl susţin pe Nicuşor Dan”
Piedone, despre „mazilirea doctorului Cârstoiu” de către Coaliție: „Blat politic prin care PSD şi PNL îl susţin pe Nicuşor Dan”
Candidatul PUSL la Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a declarat marţi, 23 aprilie, că mazilirea doctorului Cârstoiu este blat politic prin care PSD şi PNL îl susţin pe Nicuşor...
Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Primarul Capitalei Nicuşor Dan a reacţionat marți, 23 aprilie, printr-o postare ironică, după ce coaliţia PSD-PNL a renunţat la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria...
#joburi companii Primaria Capitalei, #locuri munca Primaria Capitalei, #companii infiintate Primaria Capitalei joburi , #primar Bucuresti
Comentarii
Poza Hastalavista
Hastalavista
rank 5
8.000 de lei pe posturile scoase la concurs de Primaria Capitalei
Poza DAN-795
DAN-795
rank 5