Firea acuza ca unii politicieni au incercat sa aiba acces la documentele sale medicale cand era internata in spital

Duminica, 01 Martie 2020, ora 14:57
3733 citiri
Firea acuza ca unii politicieni au incercat sa aiba acces la documentele sale medicale cand era internata in spital
Foto: Facebook/ Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, acuza ca in perioada in care a fost bolnava si a fost supusa unor interventii chirurgicale din cauza unei afectiuni digestive, au existat oameni politici care se interesau de starea sa pentru a vedea daca "mai poate fi luata in calcul" din punct de vedere politic si ca unii chiar au incercat sa aiba acces in documentele medicale.

"Problemele de sanatate au fost foarte grave si, din pacate, si acum am un gol in stomac si mi se strange sufletul cand imi aduc aminte ca inclusiv oameni din randul politic se interesau cat de grav sunt bolnava si daca ma mai pot lua in calcul sau nu in activitatea politica, in viata politica.

Nici eu nu stiam - acum nu sunt ironica, chiar sunt sincera - ca sunt de temut pentru unii dintre politicieni si ma cautau pe la spital si incercau sa patrunda in documentele medicale sa vada cat sunt de grav bolnava, sau alti oameni din politic care spuneau sa nu mai candidez la Primaria Capitalei pentru ca sunt foarte bolnava si trebuie sa-mi vad de sanatate. Nu este prea usor sa vezi astfel de lucruri", a spus primarul Capitalei.

Intrebata daca a formulat plangeri pe aceasta tema, ea a raspuns: "Ce puteam sa spun: Ca a venit domnul X, din partea domnului Y, sa vada cat de grav bolnava sunt?"

Iata mai multe declaratii facute duminica de Gabriela Firea la Antena 3 - Firea il critica pe Dragnea, il lauda pe Ponta si anunta cand ar pleca din PSD

"Uimita si socata"

Ea a adaugat ca a fost "uimita si socata" de "cinismul" unor politicieni si sustine ca si in perioada premergatoare alegerilor locale a auzit voci care au spus ca ar trebui sa nu candideze pentru ca e bolnava.

Gabriela Firea a precizat ca acum este "un om sanatos" si ca medicii i-au recomandat pentru afectiunea digestiva pe care a avut-o sa manance sanatos, sa se odihneasca, sa reduca stresul, sa faca sport.

Firea a mai afirmat ca i este greu sa respecte indicatiile legate de odihna si stres, dar ca alearga acasa pe o banda pe care i-au oferit-o sotul si fiii sai cei mari.

Operatia la colon

Primarul general, Gabriela Firea, a fost supusa, in 22 martie 2019, unei interventii chirurgicale pentru remedierea unei afectiuni a aparatului gastro-intestinal. Interventia a avut loc la Spitalul "Doctor Ioan Cantacuzino". Si in decembrie 2018, Gabriela Firea anunta ca a avut probleme de sanatate, fiind tratata la spitalele Cantacuzino si Colentina.

In mai anul trecut, Gabriela Firea a vorbitdespre sarma de patru centimetri descoperita in colonul sau si a spus ca nu are nicio explicatie despre cum a putut sa o inghita. Firea a explicat ca este extrem de precauta si nu mananca repede. Primarul general a precizat ca s-a consultat cu mai multe persoane care i-au explicat ca aliajul respectiv, in anumite conditii, se poate transforma intr-o sarma mai mica, rotunda si astfel ar fi putut ajunge intr-o prajitura, de exemplu.

"Poate vom ramane toata viata cu aceasta intrebare daca a fost o intamplare sau daca a fost o mana criminala", a spus Firea.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
#Gabriela Firea primar general, #Gabriela Firea colon, #Gabriela Firea sarma, #Gabriela Firea operatie , #PSD
Comentarii