Firea, despre liberalii care il ataca pe Becali: O ipocrizie!

Joi, 18 Octombrie 2012, ora 14:06
3515 citiri
Firea, despre liberalii care il ataca pe Becali: O ipocrizie!

Candidata la alegerile parlamentare din partea PSD, Gabriela Vranceanu Firea i-a atacat pe liberalii care l-au criticat pe Gigi Becali si candidatura acestuia din partea PNL, apreciind criticiile acestora drept "o ipocrizie".

"Cand domnul George Becali bea un sprit langa Basescu, nu am auzit niciun lider al PDL sa se dezica de el. Acum, pentru ca Gigi Becali s-a alaturat USL, sunt voci din tabara cealalta care exprima o ipocrizie. Chiar sunt si doi-trei liberali care spun ca prefera sa numere ideile oamenilor si nu oile. Cred ca este o ipocrizie", a spus Firea, miercuri seara, invitata la Realitatea Tv.

Fosta jurnalista a facut referire in special la fostul premier si presedinte al PNL Calin Popescu Tariceanu, care a afirmat, marti, ca "lumea aceasta a fost pusa in miscare intotdeauna de oameni, de intelectuali, adica sa manipuleze ideile, nu oile".

Tariceanu, lui Antonescu: Lumea e pusa in miscare de oameni care manipuleaza idei, nu oi

Gigi Becali, care ii este si nas de cununie Gabrielei Vranceanu Firea, va candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie, din partea PNL, pentru un post de senator intr-un colegiu din sectorul 6.

Firea a mai spus despre presedintele PNG ca nu a fost "utilizat la adevarata lui valoare" in Parlamentul European, apreciind ca acesta este "realmente credincios, familist si isi iubeste sotia si fetele" si mentionand ca iesirile misogine, homofobe si rasiste ale lui Becali vor disparea odata cu intrarea acestuia in Parlamentul Romaniei.

Cine crede Tariceanu ca e "nefrecventabil": Becali, Dan Diaconescu sau Dan Voiculescu?

Firea: Orasul Voluntari a fost harnic la adus oameni la mitingul USL

Candidata PSD la alegerile parlamentare l-a laudat pe sotul sau, primarul orasului Voluntari, Florentin Pandele, declarand ca localitatea a fost una harnica "la adus oamenii" la mitingul USL desfasurat pe Arena Nationala.

"Orasul Voluntari a fost unul dintre cele mai harnice la adus persoane. Veneau cu drag sa se inscrie si la un moment dat le-am spus ca nu mai avem cu ce sa ii transportam", a spus Gabriela Vranceanu Firea, miercuri seara.

Aceasta a recunoscut ca a fost emotionata la intonarea imnului national, afirmand ca i-au dat lacrimile.

Nu in ultimul rand, fosta jurnalista a recunoscut ca nu are destui bani pentru campania electorala, astfel ca va organiza un bal de strangere de fonduri, urmand si sa faca o campanie "din poarta in poarta", aratand ca se bazeaza pe sustinerea sotului sau, primarul orasului Voluntari.

Becali: Nu am fost la mitingul USL pentru ca nu ma confund inca cu liberalii

Miting urias USL: 80.000 de oameni adusi pe Arena Nationala (Galerie foto)

USL si-a lansat miercuri seara, pe Arena Nationala, candidatii la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Zeci de mii de oameni au fost adusi din tara pentru a umple stadionul.

Evenimentul nu a durat mult, vreo doua ore, fiind marcat de discursurile lungi si mobilizatoare ale liderilor Victor Ponta si Crin Antonescu. Prezentarea si defilarea candidatilor s-a desfasurat insa foarte rapid, in decursul a cateva minute.

F.N.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Gabriela Vranceanu Firea ipocrizie liberali, #Firea aparat Gigi Becali, #Gigi Becali candidat PNL, #Firea Pandele miting USL, #miting USL Arena Nationala , #PSD