Firea: Suntem suficient de multi, astfel incat Dragnea sa nu mai ia in deradere scrisoarea

Miercuri, 19 Septembrie 2018, ora 12:37
8717 citiri
Firea: Suntem suficient de multi, astfel incat Dragnea sa nu mai ia in deradere scrisoarea

Gabriela Firea a vorbit, miercuri la amiaza, despre scrisoarea semnata de ea, Adrian Tutuianu si Paul Stanescu prin care cer demisia lui Liviu Dragnea.

Firea a spus ca documentul "Declaratie privind Starea Partidului Social Democrat" este sustinut de foarte multe persoane, chiar daca a fost semnat doar de ei trei.

"Cele trei persoane care au asumat documentul nu au facut altceva decat ca, la propunerea si rugamintea colegilor, sa asumam public starea PSD, sa fim interlocutorii dvs, urmand ca in zilele urmatoare si alti colegi sa isi spuna punctul de vedere.

Numarul persoanelor care au semnat nu era in acest moment un element care sa conteze. Suntem suficient de multi presedinti de organizatii, membri ai CEx, care aderam la principiile exprimate in acest document, astfel incat el sa nu mai fie luat in deradere de Dragnea", a sustinut Firea, intr-o declaratie telefonica, la Antena3.

Primarul Capitalei a precizat ca demersul este responsabil, ca au gandit fiecare paragraf pentru "mersul bun al tarii" si pentru o buna guvernare.

"Nu am ajuns in acest moment ca suntem persoane care nu stim sa ne rezolvam in interior aceste probleme, ci pentru ca in interior nu am gasit mult timp rezolvarea. Astazi si zilele urmatoare (Dragnea - n.red.) va avea dovezile ca problemele ridicate de mine sunt aprope general valabile, ca sunt mai multi lideri locali care gandesc ca mine, ca nu doresc ruperea PSD, ci consolidarea", a adaugat ea.

Firea a mentionat ca multi colegi au vrut sa vorbeasca, dar ca le-a fost teama, insa ea a avut taria sa o faca, adaugand ca "nu e usor sa te lupti cu Dragnea".

"Sunt colegi care au vrut sa vorbeasca inaintea mea, dar le-a fost frica. M-au sunat colegi care ma suna sa imi spuna ca Dragnea va propune excluderea mea si a lui Stanescu. Mi-am ales foarte bine si frazele si cuvintele si nu am spus cuvinte care sa afecteze credibilitatea intregului partid", adauga vicepresedintele PSD.

Amintim ca miercuri la amiaza s-a aflat ca Adrian Tutuianu, Paul Stanescu si Gabriela Firea semneaza documentul "Declaratie privind Starea Partidului Social Democrat", in care denunta declinul PSD si cer demisia lui Liviu Dragnea.

Citeste mai multe informatii despre scandalul din interiorul PSD:

Citeste si:
Ludovic Orban susține că "există o mână nevăzută a serviciilor secrete" în partide: "E foarte greu să găsești probe concrete ale implicării"
Ludovic Orban susține că "există o mână nevăzută a serviciilor secrete" în partide: "E foarte greu să găsești probe concrete ale implicării"
Fostul președinte al PNL Ludovic Orban a declarat într-un interviu pentru Europa Liberă că cei care se află la conducerea partidului „nu mai au nicio legătură cu tradiția istorică” a...
Klaus Iohannis, mesaj la aniversarea PNL: "Timpul luptelor politice interne a trecut" VIDEO
Klaus Iohannis, mesaj la aniversarea PNL: "Timpul luptelor politice interne a trecut" VIDEO
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi, 24 mai, la aniversarea PNL de la Vila Florica, că „timpul luptelor politice interne a trecut”, și a vorbit despre planurile electorale aferente...