Gabriela Firea, cele mai mari sanse sa castige Primaria Capitalei - sondaj PSD

Duminica, 28 Februarie 2016, ora 17:42
6525 citiri
Gabriela Firea, cele mai mari sanse sa castige Primaria Capitalei - sondaj PSD
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea, a aratat, duminica, intr-o conferinta de presa la Alba Iulia, ca Gabriela Firea are cele mai mari sanse sa castige Primaria Capitalei, dupa cum arata cercetarile facute de partid.

Totusi, candidatura Gabrielei Firea pentru functia de primar general in Bucuresti va trebui validata de catre conducerea centrala a PSD, a mentionat Zgonea, citat de News.ro.

Gabriela Firea, la Primaria Capitalei? Sondajul care o da favorita il ia in calcul si pe Basescu (Video)

"Doamna Firea este in masuratorile noastre cu prima sansa. Ca sa poata fi candidat final, conform legii partidelor politice, trebuie ca structura de partid nationala sa o valideze.

Pentru noi, Bucurestiul este foarte important, pentru ca avem o sansa sa castigam dupa foarte multi ani cu un candidat PSD. Avem o sansa sa castigam Primaria municipiului cu un candidat PSD, nu un candidat independent sustinut de noi. Aceasta este preocuparea presedintelui partidului si a BPN, sa gasim cea mai buna formula", a declarat Zgonea.

Liderul social-democrat a adaugat ca "un primar de mare municipiu are nevoie de sase primari de sectoare care sa castige".

"Sunt intr-o echipa. Un primar de mare municipiu fara primari competenti care sa castige sectoarele are o problema. Si atunci eu va spun ca cine anunta ca va candida singur si-l vedeti ca se prezinta pe la televizor fara sa spuna cei sase magnifici din spatele sau are o problema. Pentru ca, daca nu ai sase oameni care sa traga in sase sectoare la fel de puternic ca si tine, ai foarte putine sanse ca sa castigi", a detaliat acesta, adaugand ca PSD are sanse sa castige multe dintre sectoarele Capitalei.

Surse politice au declarat pentru News.ro ca PSD a comandat un nou sondaj care sa testeze sansele Gabrielei Firea, dupa ce liberalii au anuntat ca il propun pe Ludovic Orban pentru Primaria Capitalei, in locul lui Cristian Busoi. Rezultatele acestor cercetari nu sunt inca publice.

PSD a comandat un sondaj Firea vs. Orban pentru Primaria Capitalei. Nu e exclusa o surpriza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Gabriela Firea sanse Primaria Capitalei, #Gabriela Firea Primaria Capitalei , #PSD