VIDEO Momentul in care Gabriela Firea i-a cerut insistent premierului Orban sa-si dea demisia din Parlament. Prim-ministrul nu este deputat sau senator

Marti, 24 Noiembrie 2020, ora 14:51
9634 citiri
VIDEO Momentul in care Gabriela Firea i-a cerut insistent premierului Orban sa-si dea demisia din Parlament. Prim-ministrul nu este deputat sau senator
Captura FOTO Antena 3

Gabriela Firea i-a cerut luni seara premierului Ludovic Orban sa urmeze modelul presedintelui PSD, Marcel Ciolacu, si sa renunte la pensia speciala.

Asta in conditiile in care Ludovic Orban nici macar nu este parlamentar, fapt asupra caruia realizatorul emisiunii a incercat sa-i atraga atentia fostului primar al Bucurestiului. Ulterior, Firea a revenit si a subliniat greseala facuta sustinand insa ca "ea are o parere mai buna despre Orban decat proprii colegi de partid".

Gabriela Firea, cea care deschide lista PSD pentru Senat, in Bucuresti, a declarat, luni seara, la Antena 3, ca partidele politice ar trebui sa colaboreze pe "3-4 subiecte importante pentru tara". Apoi, fostul primar al Capitalei a mai declarat ca este de urmarit daca premierul Ludovic Orban va face un gest similar cu liderul PSD Marcel Ciolacu, pentru a nu beneficia de pensie speciala.

"Daca pe 3-4 subiecte importante pentru tara ne-am da mana si am lucra impreuna lucrurile ar merge mult mai bine (intelegere intre partidele politice, n.red.). E interesant sa vedem daca Ludovic Orban, presedintele PNL, va face un gest similar si isi va da demisia pentru a nu beneficia de pensie speciala", a declarat Gabriela Firea, luni seara, la Antena 3.

Gabriela Firea a facut declaratia la scurt timp dupa ce Marcel Ciolacu a anuntat ca va demisiona cu o zi inainte de incheierea mandatului de parlamentar. Insa Ludovic Orban nu este parlamentar, chestiune care nu a fost sesizata nici de liberalul care participa la dezbaterea electorala. Gabriela Firea a fost intrebata doar de moderator daca este sigura ca Ludovic Orban este parlamentar, iar fostul primar a subliniat ca Orban este deputat.

La scurt timp, fostul primar al Capitalei a revenit asupra declaratiei, sustinand ca greseala comisa de ea arata ca "ii acorda mai multa incredere premierului decat propriii colegi liberali".

Epidemiologul Emilian Popovici: Daca 80-90% dintre oameni ar purta masca, transmiterea s-ar reduce cu 90% si nu am mai avea probleme

Ce a patit o bloggerita din Romania care a vrut sa se cunune la Dubai. "Am plecat de acolo devastati, dezamagiti si plini de furie"

#Gabriela Firea, #PSD, #Ludovic Orban, #pensie speciala, #stiri politica , #PSD