Gabriela Firea: Stiu ca imi pot rupe gatul daca nu las la usa orice aroganta

Duminica, 23 Septembrie 2012, ora 22:51
5691 citiri
Gabriela Firea: Stiu ca imi pot rupe gatul daca nu las la usa orice aroganta
Foto: Agentia.org

Gabriela Vranceanu Firea afirma ca isi doreste sa participe la campania electorala a partidului in care tocmai s-a inscris, precizand ca va fi mai flexibila si ca "ar fi o ipocrizie" sa spuna ca nu isi doreste sa candideze, adaugand ca a fost felicitata de Victor Ponta pentru intrarea in PSD.

"Stiu ca imi pot rupe gatul daca nu colaborez si nu las la usa orice aroganta", a spus Firea duminica seara, la Romania TV.

Ea a adaugat ca, deocamdata, nu este interesata de functiile pe care nu le-ar castiga intr-o batalie electorala.

"Nu vanez un post de ministru. Daca in cinci zile vreau sa fiu ministru probabil ca mandatul meu va dura cinci zile. Sincer, as fi ipocrita sa spun ca nu imi dorez sa candidez", a explicat fosta prezentatoare.

Proaspata membra PSD a declarat ca a primit propuneri din partea mai multor partide, dar a ales PSD datorita sotului, Florin Pandele, si lui Robert Negoita, primarul Sectorului 3.

"Mi-a spus ca as avea, in opinia domniei-sale, abilitati de om care sa faca politica, sa se implice. Ma tachina de multe ori, m-a si provocat. Lucrurile acestea spuse in gluma eu le-am tratat mai in serios", a declarat fosta jurnalista despre Negoita, adaugand ca "poate a venit momentul" sa faca o schimbare de cariera.

Ea a adaugat ca Victor Ponta a felicitat-o pentru alegerea facuta, si a vorbit si despre experienta de pana acum in politica.

"Am fost secretar de stat la 28 de ani, in guvernul Isarescu, stiu ce inseamna, asa ca nu vanez un post de ministru. Daca eu intru in PSD si vreau sa fiu ministru, cu siguranta ca mandatul meu va fi foarte prost si va dura 5 zile", este de parere Gabriela Vranceanu Firea.

Firea a mai spus ca ea, cel mai probabil, se va ocupa de comunicarea formatiunii social-democrate.

Fosta jurnalista a precizat ca a avut o scurta discutie telefonica si cu prim-ministrul Victor Ponta.

"Am avut o mica discutie si cu domnul Ponta, mi-a spus ca se bucura ca vin in PSD, nu in alt partid, a fost incantat ca am ales PSD", a spus ea.

In ceea ce priveste rolul pe care il va juca in PSD, Firea spune ca cel mai probabil, acesta va fi cel de comunicator: "Avand in vedere experienta mea de purtator de cuvant, probabil voi fi unul dintre comunicatorii PSD. Nu am avut inca discutii in acest sens".

In privinta Elenei Udrea, fosta jurnalista a declarat ca, "daca statea putin mai retrasa in anumite momente, poate nu-si atragea atatea antipatii si discutii nu tocmai agreabile".

Firea a refuzat sa comenteze relatiile cu trustul Intact si cu fondatorul Dan Voiculescu in momentul plecarii de la Antena 3.

"Mi-e destul de greu sa vorbesc despre acest lucru, poate pentru ca am fost foarte implicata timp de 12 ani in trustul Intact", a spus ea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Gabriela Vranceanu Firea PSD, #Firea Ponta Negoita Pandele, #intrare Gabriela Firea PSD, #Gabriela Vranceanu paraseste Intact , #PSD