Firea, mesaj catre fostii colegi din Primarie: Imi pare rau ca trebuie sa fiti marginalizati si demonizati, doar pentru ca ati lucrat cu mine

Vineri, 01 Ianuarie 2021, ora 18:26
8449 citiri
Firea, mesaj catre fostii colegi din Primarie: Imi pare rau ca trebuie sa fiti marginalizati si demonizati, doar pentru ca ati lucrat cu mine
Gabriela Firea FOTO Facebook

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, a publicat un mesaj pe pagina de socializare in care le multumeste oamenilor cu care a colaborat, printre acestia si fostii colegi din institutie, carora le transmite ca ii pare rau pentru ca trebuie sa treaca prin momente in care sa fie "marginalizati si demonizati".

"In prima zi din noul an, pe care ni-l dorim cu totii mai bun si mai bland, as vrea sa multumesc oamenilor care mi-au marcat anul ce tocmai s-a incheiat, pentru tot ceea ce mi-au daruit sau am realizat impreuna:

- (...) fostilor colegi din Primarie, 99% angajati in timpul altor primari, dar cu care am lucrat, cu foarte mici exceptii, bine, respectandu-ne reciproc. (...)

Dragii mei, imi este dor de voi si imi pare rau ca trebuie sa treceti prin momente in care sa fiti marginalizati si demonizati, doar pentru ca ati lucrat cu mine pentru oras, pentru oameni", a scris Gabriela Firea pe Facebook.

"Celor care mi-au facut rau. Intentionat sau nu. Pentru functii sau bani. Sau din invidie. Nici nu mai conteaza. Datorita voua am invatat o lectie de viata: sa apreciez si sa-i iubesc si mai mult pe cei care ma sustin, apreciaza, urmeaza", a mai scris fostul primar.

Nicusor Dan, despre "caracatita" din Primaria Capitalei: Pana acum au plecat "trei sau patru oameni"

Reactia Gabrielei Firea dupa acuzatiile aduse de Nicusor Dan, pe tema problemelor cu caldura din Bucuresti

#Gabriela Firea, #Primaria Capitalei, #angajati , #stiri Gabriela Firea
Comentarii
Poza Flying_Dutchman
Flying_Dutchman
rank 1
Poza liviu_69
liviu_69
rank 5
Chiar nu mai exista subiecte? Mai intereseaza pe cineva Firea ?