Gabriela Firea a fost operata. "Sunt spre vindecare"

Sambata, 16 Ianuarie 2021, ora 12:01
13263 citiri
Gabriela Firea a fost operata. "Sunt spre vindecare"
Gabriela Firea, senator PSD / Foto: Facebook.com

Fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, a fost operata din nou.

Gabriela Firea a transmis vineri seara un mesaj pe pagina sa de Facebook unde a anuntat ca a suferit o noua interventie chirurgicala.

"Dupa o zi intensa, imi adun toata energia pentru a le aduce multumiri speciale cadrelor medicale de la Spitalul Sanador, care m-au ingrijit in timpul interventiei chirurgicale de azi: Dl. Prof Dr. Nicolae Poiana, Dl. Dr. anestezist Bogdan Grigore, Dna. asistenta-sefa Mihaela Enciu si tuturor celorlalte asistente. Nu in ultimul rand, doamnei doctor Doris Andronescu, managerul Sanador, a carei daruire pentru profesie si dragoste de oameni se simte atat in buna organizare, cat si in sufletul pe care il pun cadrele medicale pentru vindecarea pacientilor. Acum totul e bine, sunt spre vindecare. Dragii mei, sa aveti grija de sanatate, fie ca sunteti tineri sau seniori, doamne sau domni. In viteza vietii, tindem sa uitam esentialul: fara sanatate nu putem fi nici alaturi de cei pe care ii iubim, nu putem munci si nici nu ne putem bucura de natura, de calatorii, de lucurile simple care fac viata mai frumoasa! Sa fiti sanatosi!", a declarat Gabriela Firea.

Gabriela Firea a mai suferit pana in prezent trei interventii chirurgicale la colon.

VIDEO FOTO Ce s-a ales de marii tepari ai Romaniei. I-au ajuns blestemele celor pe care i-au nenorocit: boala, saracie si ani grei de puscarie

#Gabriela Firea, #primar, #senator PSD, #operatie, #firea operatie , #stiri Gabriela Firea