Gabriela Firea, vaccinată cu trei doze, diagnosticată cu COVID: „Am aflat că sunt pozitivă. Forma este una ușoară”

Miercuri, 20 Octombrie 2021, ora 09:47
10205 citiri
Gabriela Firea, vaccinată cu trei doze, diagnosticată cu COVID: „Am aflat că sunt pozitivă. Forma este una ușoară”
Gabriela Firea a anunțat că are COVID-19 FOTO Facebook/Gabriela Firea

Senatoarea PSD Gabriela Firea, fost primar al Capitalei, a anunțat miercuri dimineața, într-o postare de pe pagina sa de Facebook că lipsește de la votul din Palrament, fiind diagnosticată cu COVID-19 într-o formă ușoară.

„Absentez motivat de la dezbaterea și votul de azi,din Parlament asupra programului guvernamental și listei miniștrilor premierului desemnat Dacian Cioloș. Deși chiar azi împlinesc trei săptămâni de la cea de-a 3-a doză de vaccin, în urma unui test am aflat că sunt pozitivă. Forma este una ușoară și așa sper să rămână. Toți din casă suntem vaccinați cu 3 doze: soțul, mama, apropiații dar acum suntem pozitivi”, a anunțat Gabriela Firea.

Senatoarea PSD arată că familia ei s-a vaccinat pentru a imuniza organismul „pentru a se apăra mai eficient de boala, ceea ce se întâmplă deja”.

„Nu sunt eu în măsură să dau sfaturi, recomandări, îndemnuri. Militez pentru respectarea opiniei și alegerii fiecărei persoane. Și sunt împotriva constrângerilor abuzive. Vă rog doar să vă gândiți, să vă sfătuiți cu cei în care aveți încredere, să citiți și să luați cea mai corectă decizie în această perioadă grea.

În fața bolii, toți suntem egali. Exact ca în fața lui Dumnezeu. De-a lungul timpurilor, Dumnezeu este cel care a îngăduit descoperirea, de către lumea științifică, a numeroase tratamente care au eradicat boli mortale. Deci, reflectați…”, este îndemnul Gabrielei Firea.

#Gabriela Firea, #covid, #Parlament, #vaccin COVID , #stiri Gabriela Firea