Ziare.com

Gabriela Firea: Fiecare femeie poate fi numita o menajera. Un om corect nu are de ce sa se teama sa candideze Interviu video

de Ioana Ene Dogioiu, Senior editor
Luni, 11 Aprilie 2016, ora 06:57

   

Gabriela Firea: Fiecare femeie poate fi numita o menajera. Un om corect nu are de ce sa se teama sa candideze Interviu video
Eu nu cred ca e o rusine sa fii menajera. Fiecare femeie la ea acasa poate fi numita o menajera. Iar menajerele romance care lucreaza in strainatate ajuta la cresterea PIB-ului. Prefer sa fiu menajera decat trantor, afirma Gabriela Firea.

Candidata PSD la Primaria Capitalei a raspuns astfel, intr-un interviu acordat Ziare.com, celor care au criticat-o pentru afirmatia potrivit careia este femeia care va face curatenie dupa mai multi primari barbati.

Gabriela Firea si-a prezentat prioritatile pentru viitorul mandat, incepand cu traficul, curatenia si poluarea, a criticat situatia in care se afla Bucurestiul dupa mandatele lui Sorin Oprescu, de care nu s-a dezis insa total.

Vicepresedintele PSD a comentat ipoteaza condamnarii lui Liviu Dragnea, dar si motivul pentru care partidul o sustine in continuare pe Olguta Vasilescu in pofida criteriilor de integritate ale PSD: "Criteriile de integritate vizeaza oamenii care in mod evident au participat la acte de coruptie".

PSD nu a reusit niciodata sa impuna un candidat sub sigla proprie la Primaria Capitalei. De ce ar fi venit acum momentul?

Avem o mare sansa ca anul acesta PSD sa demonstreze printr-o femeie ca rezultatele de la guvernare ale Cabinetului PSD condus de Victor Ponta pot fi demonstrate si in guvernarea locala. De ce aceste rezultate foarte bune sa nu se transfere si in modul de a administra Capitala?

Nu cred ca exista cineva foarte multumit de ceea ce se intampla in Bucuresti. Ar fi o raritate. Suntem sufocati de atomosfera incarcata, petrecem ore in trafic, este multa mizerie, parca orasul nu cunoaste ceea ce inseamna posibilitatea unei femei de a face curatenie in propria casa, intr-un oras in toate sensurile, deci si pe strada si in parcuri, dar si in administratie, deci transparenta actului decizional.

Am fost criticata pentru ca am spus ca sunt femeie si pot face curatenie dupa mai multi barbati de dreapta care au fost in Primaria Capitalei. Ce va face bucuresteanul, va vota o menajera?

Eu nu cred ca e o rusine sa fii menajera. Fiecare femeie la ea acasa poate fi numita o menajera. Pentru sot, pentru copii, oricare dintre noi spalam, calcam, facem mancare, chiar daca uneori ne ajuta si altcineva. Iar menajerele romance care lucreaza in strainatate ajuta la cresterea PIB-ului. Prefer sa fiu menajera decat trantor.Tipul acesta de mesaj se adreseaza mai degraba unor familii traditionaliste din electoratul clasic PSD. Nu aveti nimic pentru femeile moderne care nu se considera acasa menajere?

Nu acesta va fi unicul meu rol ca primar general al Capitalei. Este un punct de pornire. Si este un proiect care se poate realiza in timp scurt. Au fost multi candidati la primarie care ne povesteau despre proiecte irealizabile, SF.Dl Oprescu?

Cu "suspendata".

Dar PSD l-a sustinut cu "suspendata". Spuneti ca faceti curat dupa barbati de dreapta. Dl Oprescu provenea insa din PSD. Spuneti ca nimeni nu e multumit de Bucuresti, dupa 7 ani de mandat Oprescu, candidatul USL. Va deziceti de el?

Nu ma dezic total de dl Oprescu. Activitatea domniei sale e apreciata de 60% dintre bucuresteni. Primul mandat a fost incununat de mai multe realizari, cel de-al doilea, din pacate, nu a semanat cu primul.

Revenind la intrebarea anterioara. In programul meu, o atentie deosebita este pentru familiile moderne care vor un oras care sa respire din toate punctele de vedere, vor sa se recreeze in timpul liber, vor investitii si ca orasul sa prospere.Cum de nu va temeti sa candidati? Colegii dvs spun ca in PSD e criza de candidati de teama DNA.

Nu cred ca am facut ceva reprobabil, ilegal. Provin din jurnalism, am semnalat erori ale celor care ne-au condus si as fi ultima care sa le repet. Am vazut oameni intrati in politica cu intentii bune, care au fost furati de mirajul puterii si nu au stiut sa gestioneze.Deci un om corect....

...nu are de ce sa se teama.

Si atunci de ce se tem cei care spun ca sunt corecti?

Foarte multi alesi locali invoca faptul ca legislatia actuala e interpretabila, lasa loc subiectivismelor. Sunt acele interpretari care duc la suspiciunile ca un om politic isi poate folosi influenta pentru a avea nu avantaje materiale, ci de imagine, de influentare a opiniei alegatorilor.

Aceste lucruri trebuie reglementate, lucru pe care l-au afirmat colegii mei si in cazul dnei Vasilescu. Ea nu a fost prinsa in flagrant, nu a fost acuzata ca a luat comisioane. Cred ca e nevoie de o clarificare a legislatiei.

Cum e nevoie de un ghid pentru candidati care sa stie ce au voie sa faca in precampanie, in campanie si imediat dupa preluarea functiei. In precampanie e plin orasul de afise, de corturi, de panouri cu numele candidatului si toate insemnele electorale si ni se spune ca nu e publicitate electorala. Iar in campanie nu mai e permis afisajul. E o ipocrizie.PSD era in majoritatea parlamentara cand a fost adoptata aceasta legislatie. Va deziceti si de ea?

Nu e vorba despre dezicere. Cand se discuta legislatia se teoretizeaza, la aplicare vedem rezultatul. Practica ne omoara.Vad ca dna Vasilescu are intreaga sustinere a partidului pentru un nou mandat la Craiova. Fiind suspecta intr-un caz de coruptie, potrivit criteriilor de integritate ale PSD, nu ar fi trebuit sa faca un pas inapoi?

Criteriile de integritate vizeaza oamenii care in mod evident au participat la acte de coruptie. Aspectele care sunt interpretabile, inca in evolutie si in stare de cercetare vor fi analizate de comisia care va discuta candidaturile din intreaga tara.Care e opinia dvs? Ar fi trebuit sau nu sa candideze, fiind suspecta de coruptie?

Cata vreme nu exista un cod al candidatului si legislatia nu e clara, totul e la decizia personala. Legislatia trebuie sa fie clara, iar ce se decide la Bucuresti sa fie similar cu ce se decide oriunde altundeva in tara.Mi se pare ca evitati raspunsul.

Nu voi intra in alte detalii. Va rog sa intelegeti ca atat pot raspunde in acest moment.Dl Vanghelie ar putea candida. Cat de tare va incurca?

Am tatat orice candidat cu seriozitate si fair-play, nu sunt aroganta. Toate cercetarile, in care si dl Vanghelie e inclus, arata ca in Sectorul 5 candidatul PSD va castiga.Ati facut evaluari si cu dl Vanghelie candidat la primaria generala?

Au fost facute pentru toti potentialii candidati.

Si cate procente v-ar lua din electoratul de stanga?

Nu pot spune, tine de bucataria interna. Dar are un numar de votanti. Sunt membru PSD, sunt un om de stanga, dar am un potential mai mare decat cel captiv unei formatiuni politice. Vin din presa, din societatea civila, am avut propriii fani.

Ma bazez si pe bucuresteni care nu sunt membri sau votanti clasici ai PSD. Programul de guvernare pentru Bucuresti nu se refera doar la masuri de stanga, ci este un mesaj care se adreseaza bucuresteanului indiferent de culoarea politica, pentru ca traficul, spre exemplu, nu este o problema de stanga sau de dreapta.Mai sperati sa primiti spijinul ALDE?

Astept si eu sa vad decizia pe care o vor lua in privinta candidatului la Primaria Capitalei. Mi-as dori ca ALDE sa-si reconsidere pozitia si sa considere ca Gabriela Firea nu e doar membru PSD, ci si un fost sustinator si promotor al USL si un om care poate reprezinta cu brio si mesajul liberal, tocmai pentru ca peste 20 de ani am fost in afara politicii.

In plus, am activat ca manager de presa, stiu ce inseamna o structura profesionista de management.Care e planul, daca dl Dragnea va intra in puscarie?

Doamne fereste! Alaturi de cele 7,4 milioane de romani, consider si eu ca dl Dragnea e nevinovat. Exista emotii, dar nu avem un plan B, nu ne gandim la alta conducere. Nu vreau sa ma gandesc la un scenariu negativ si ii indemn si pe colegi sa nu faca speculatii.Care sunt top 3 probleme ale Bucurestiului?

Traficul, curatenia, poluarea. Dupa care vin situatia din spitale si scoli, faptul ca nu exista foarte multe optiuni pentru relaxare. De trei luni ma lupt ca parlamentar pentru implementarea unui proiect de padure-parc la marginea Bucurestiului, in Voluntari. Din cauza unui mecanism birocratic crancen, nu am reusit sa-l implementez. Actualul Cod Silvic prevede notiunea de padure-parc si sper sa realizam proiectul.Ce vreti sa faceti in privinta traficului?

Orice persoana ar renunta la masina, daca ar avea transport in comun civilizat. Cat nu dezvolti flota RATB, nu ii dai alternativa bucuresteanului. Avem 1.000 de autobuze Mercedes contractate din administratia Videanu, dar contractul de mentenanta a fost atat de prost negociat si cand se defecteaza un autobuz trebuie sa platim piesele foarte scump.

Ce solutie s-a gasit? In activitate sunt doar 670 de autobuze, restul sunt pastrate pentru piese. Contractul ar trebui renegociat. Avem 100 de tramvaie, ar trebui 500.

Daca se termina linia de metrou pana in Drumul Taberei, va garantez ca multi ar prefera sa il foloseasca.

Nu depinde de primarie.

E misiunea unui primar general ca pentru proiectele mari sa fie insistent, sa puna presiune legala pe Guvern, pentru a obtine fonduri.

Ar descongestiona traficul constructia de parcari la intrarea in Bucuresti, un management performant al semaforizarii, centura Capitalei. Avem candidati in Bucuresti doi fosti ministri ai Transporturilor. Poate ne spun ce au facut ei ca ea sa fie finalizata.Le reprosati centura dlor Nazare, ministru cateva luni in 2012, si dlui Orban, ministru pana in 2008, dar dupa ei a fost un lung sir de ministri ai Transporturilor in Guvernul Ponta. Dl Sova, de exemplu, o fi fost vreun campion al centurii?

De acord. Nu ma derobez de responsabilitati. E mai bine sa-ti recunosti greselile. Dar ma refer la cei aflati acum in campanie. Nu doar ei nu au facut, dar trebuie sa nu mai continuam asa.Nu ati mentionat RADET, o mare problema iarna de iarna. Aveti solutie pentru ea?

Astept zilnic ca actualul primar general interimar al Capitalei din partea PNL sa aplice pentru fondurile europene, care au fost programate deja de Cabinetul Ponta. 187 milioane de euro de care poate beneficia RADET acum. E nevoie doar de deschiderea aplicatiei. 500 de milioane de euro este suma necesara pentru reabilitaea intregii retele, pachetul intreg.Ca sa o reabilitati, trebuie sa sapati tot Bucurestiul. Sunt mii de km de tevi.

Nu putem rezolva nicio problema daca nu ne angajam cu totii ca trecem si printr-o perioada mai grea. Suntem obisnuiti cu santiere care nu se finalizeaza la termen si exista o doza foarte mare de neincredere.

Activitatea primariei trebuie privita ca activitatea unei companii performante, eu am condus asa ceva si stiu ce inseamna sa respecti un termen. Iar firmele trebuie sa primeasca penalitati foarte mari pentru intinderea acestor termene.Cladirile cu bulina rosie ar trebui sa fie o prioritate intr-un oras seismic. Insa nici expertizarea nu e incheiata, ce sa vorbim de consolidare.

Am discutat cu asociatiile de locatari, cea mai mare dificultate a fost ca unele familii nu doreau sa se mute intr-o locuinta alternativa pentru ca nu li se spunea cat timp trebuie sa se mute. Si iar revenim la contracte, termene de executie si penalitati.

Imi propun sa cer sprijinul asociatiilor de proprietari si al unor ONG-uri sa explice oamenilor procedura. In progamul de guvernare locala voi spune in cat timp va fi rezolvata problemaAti mentionat spitalele.

Sunt 19 spitale in administrarea primariei generale. Sunt probleme multe si grave, mai ales in privinta sectiilor de nou nascuti, e nevoie de aparatura, sunt putine aparate RMN. Cabinetele scolare sunt in mare suferinta, fara dotari, cu un medic si o asistenta nu rezolvi problema, daca nu ai un ecograf. De ce exista daca nu le dotezi?

La fel cabintele stomatologie scolare, cu aparatura de pe vremea lui Ceausescu. Punctele de prim ajutor la Universitate si Grozavesti si altele trebuie deschise.Considerati necesara o reorganizare a Capitalei, rupta acum in sase orase, de fapt?

Pana sa venim cu idei de desfiintare a sectoarelor, ar trebui sa aplicam legea existenta, care prevede ca primarul general sa se intalneasca lunar cu primarii de sector. Nu s-a intalnit niciodata.

I-am invitat pe colegii parlamentari sa constituim un grup de lucru pentru imbunatatirea legii Capitalei. Relatia dintre primarul general si primarii de sector nu mai trebuie lasata la nivel de simpatie sau antipatie politica. Santierele pot fi inchise mai repede printr-o buna colaborare intre Capitala si sector.Va temeti de misoginismul electoratului?

Mi-as dori sa fiu exceptia care dovedeste ca oamenii s-au saturat de criterii si ierarhizari de toate felurile, stanga - dreapta, femeie - barbat etc, si vor o persoana eficienta, bine organizata, foarte deschisa catre dialog, care nu se inchide in birou si discuta doar cu consilierii. As vrea ca vedetele campaniei sa fie proiectele candidatilor si nu luptele dintre ei. Cu ce a ramas romanul dupa campaniile murdare?Care considerati ca ar fi intr-un cuvant atuul dvs?

Tenacitate.
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 7131 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
26 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

PRIMARUL GABRIELA

o femeie puternica sta in natura firii omenesti ca primaria generala sa fie condusa de doamna gabriela firea pentru continuitatea lucrului bine facut pentru o capitala europeana in curs de dezvoltare multilaterala in toate domeniile de activitate urbana culturala si cresterea natalitatii afectata de politica desantata si iresponsabila a unor vremelnici marunti chiori ranjiti la nevoile unei societati debusolate de lucrai edilitare de proasta calitate si extrem de costisitoare platite din buzunarul cetateanului bucurestean.

 

"Prefer sa fiu menajera decat trantor, afirma Gabriela Firea."

Trebuie sa fie o aluzie la Ponta :)))
De altfel, ii seamana din ce in ce mai mult. Dar are si ceva din bonomia lui Nelu Iliescu, acel suras carnasier de batran comunist, uns cu toate alifiile.

Nici cu gusturile femeii nu te joci. Usile si clantzele (h)aurite sunt un pic ca nuca'n perete pe langa semineul acoperit cu marmura baltata :))) O adevarata tiganie estetica :)))

 

individei ii place sa fie menajera ?

atunci,asa sa ramina.
si ea face parte din categoria oprescu&vasilescu,
provine din acelasi grup infractional organizat=usl.
ca si ludovic orban,alt papagal vopsit :)

pe de alta parte,avind 7 primari,bucurestiul nu are
nici o sansa sa devina un oras normal.
doar daca cei 7 ar fi gemeni :)))

 
 

pai cand aceasta femeie nu se dezice de penalul plagiator Victor

si nici de tovarasul Dragnea,la fel un penal care a furat 1,5 milioane de voturi,ce pretentii poti avea sa conduca o capitala europeana!
....iar bucurestenii care ar fi in stare sa puna stampila pe Firea,sunt sau ignoranti,sau ii dor in palarie,sau asteapta pomeni socialiste!
Castigarea primariei de catre psd ar insemna cea mai urata sfidare la adresa UE si a romanilor care au mai ramas prin Bucuresti!

iar daca ne gandim ca individa a fost crescuta si formata la scoala turnatorului mafiot puscarias Felix,orice cuvant e fara sens!

Prefer sa fiu menajera decat trantor

Am citit comentariul lui "albakazapada" ... daca in loc de doamna punea tovarasa, ... era de acolo. Adevaraat infierat.
Cat desprea gabriela vranceanu, firea, pandele, etc. O pot angaja eu, platesc chiar bine pt un menaj.

s'avem pardon:

nu este o rusine sa citesti de pe teleprompter: activitatea asta dovedeste cat de mare si larga iti este mintea si buna vederea. uite, unul care nu este in stare sa vorbeasca decat citind de pe telepromter a ajuns chiar presedinte in America. ce conteaza atunci primaria in comparatie cu presedintia?

GREU DE CREZUT ca o specialista in delatiuni , si balacarit

tot ce nu apartine PSD-ului , nu va promova in continuare interesele interlopilor , venind cu tot alaiul de tupeisti grobieni care stiu sa urle si sa-si dea jos pantalonii , pentru a-si promova ideile ...

Nu cred ca acest stil ar putea face orasul mai frumos si ar putea servi cu ceva bucurestenilor .

Suntem sufocati de propaganda prestata de media , cu minciuni , certuri si barbarisme trimise in casele noastre de specialisti ai diversunii ...de manifestari grandioase pe stadioane , ca in vremurile Epocii de Aur , cu servicii religioase cu o tenta de promovare a unor lideri politici , si un cler platit de guvern .

cei care au votat alungarea pontanacului vor alunga si fierea!

Dupa pierderea alegerilor ponta si firea vor forma grupul satiric: "Tusea & Junghiul/Perdantii Veseli"!

De necrezut!

Iată la cine puteti găsi corectitudinea - la Firea PSD-ista.

 

Stimata tanti Gabi

Deci: Mayta esti menajera lui Ponta sau fătălaia lui Pandele, sau amandouă!
Stii că popili, mai ales ală cu beserica aia mare te iubește! Asta pentru ai o rată de fătare mult peste media romancelor noastre, și dai drumul la generații de plozo gata indobitociți

 

Doamna Fiara,,de o asa menejera are nevoie fiecare barbat,

sau chiar in grupa!!??
Asa ca sufulca manecile si fustita ,si la TREABA!!
se pare ca esti de meseri!?!?

 
 

@un cetatea european

E postul cel mare!
De ce va coborati la un asemenea nivel? credeti ca merita?

 

ciudateanu', da' esti grobian rau, nene...

daca o votezi pe Firea, vei obtine diploma de cetatean de onoare al Caracalului :)))
sau tu te-ai razgandit si o vei vota pe Lia Oliguta Vasilexu ?

 

 

Ionel

Individa poate fi numita orice si oricum insa doar femeie nu se poate numi dar ai perfecta dreptate "scorpie sau vipera" este cuvantul potrivit. Este unealta Varanului! Il compatimesc pe Pandelie.

Nu se poate comenta

De ce nu apar comentariile, de ce nu se poate posta un comentariu, sau trei, la articolul domnului Cristian Preda,
"De ce PSD a ajuns din urma PNL",
http://www.ziare.com/psd/pnl/de-ce-psd-a-ajuns-din-urma-pnl-1416776 ???
Cenzura? Cenzureaza insusi domnia sa? E suparator, de aceea imi cer scuze ca l-am postat aici.

 

USL resuscitat

GVFPandele trebuie ca are ceva la cap. Care sunt cele 7,4 milioane de romani care cred ca Dragnea e nevinovat.
Asta nu-si da seama ca numarul ala era despre cu totul altceva, dar umflat de rezultatele furate ele teleormaneanului Bombonică.

 

Cine este Gabi Firea?

Un mare pericol pentru viitorul Bucuresti-ului. Ma intreb care este metoda prin care a reusit sa se catere atat de sus si din ce anume i se trage increderea si siguranta pe care o afiseaza! De cate ori ii vad chipul vopsit la maxim, in urechi imi suna vocea de tzatza de la tara. Cu minte putina, s-a apucat sa se judece cu Basescu pentru o vorba a lui care cu greu poate fi interpretata asa cum a formulat-o ea. Pentru ca Basescu s-a referit la o cu totul alta nuanta decat intepretarea intortochiata si vadit rau voitoare a unei tzatze de mahala. Insa Basescu a spus prea elegant ceea ce voia sa-i spuna, de aceea vorbele lui au putut fi interpretate atat de departe de adevar. Nu ca Basescu ar fi un sfant, doamne fereste!, dar in acest caz avea dreptate. Este suficient sa te plimbi prin Voluntari cu o camera ascunsa si sa ciulesti urechile la ce se vorbeste in soapta pe la colturi. Vei intelege ca remarcile lui Basescu erau la adresa modului de lucru al primarului. La averea lui, la nemultumirile cetatenilor etc. Eu am auzit astfel de lucruri intamplator prin Carrefour Colentina. Tzatza Firea este foarte rau vazuta de cei din Voluntari si se tem de ea. De ce oare? Apoi in culmea dorintei de razbunare s-a gasit sa-l acuze pe Basescu in legatura cu pamantul de la Nana unde vorbaretul Basescu nu avea nici o implicare reala . TzaTza Firea a facut asta doar din rautate si razbunare pentru a-l denigra, poate la ordinul PSD. Ce-ar fi daca vreun cetatean mai curajos din Voluntari s-ar duce cu vreo plangere in protap la DNA! Asa ceva o fi vrut sa spuna Basescu, nici vorba de santaj. Oare cat a costat vila in care locuieste azi tzatza Firea, fatuca dintr-un sat, nu stim care, din Moldova. Biografia ei incepe cu Liceul Industrial Nr. 1 Bacău. Pana atunci totul este ascuns. Bucurestenii nu mai sunt prosti ca in 1990 sa aleaga pe cineva care ascunde cine sunt parintii, cu ce s-au ocupat, cu ce note a absolvit liceul, facultatea etc. Cum a reusit fatuca din Moldova sa puna gheara pe un barbat mult mai in varsta decat ea casatorit cu un copil si cum la nici 8 luni dupa ce l-a inmormantat sa se casatoreasca cu primarul din Voluntari. Avea ea cumva o relatie dinainte de moartea sotului?-poate gandi o minte iscoditoare. De fapt cate casatorii a avut si cati soti a inmormantat. Dar o tanara sa se casatoreasca cu cineva mult mai batran pe care sa-l desparta de o familie cu copil si multi ani de casnicie... Parca-parca se dovedeste o moralitate dubioasa care nu da bine pentru un primar al Bucuresti-ului. Parerea mea de om batran!Poate cei mai tineri nu baga de seama.

 

Sursele din care am cules datele prezentate despre Gabi Firea.

https://ro.wikipedia.org/wiki/Gabriela_Vr%C3%A2nceanu-Firea

http://adevarul.ro/news/bucuresti/fosta-sotie-rasvan-firea-acuza-gabriela-l-a-ingropat-ascuns-1_50bde9777c42d5a663cfd235/index.html

http://www.petitieonline.com/gabriela_vranceanu_firea_merita_ce_e_mai_rau

 

Intrebari pentru catindata pesederasta fosta menajera de presa:

==========================================================
“Eu nu cred ca e o rusine sa fii menajera. Fiecare femeie la ea acasa poate fi numita o menajera. Pentru sot, pentru copii, oricare dintre noi spalam, calcam, facem mancare, chiar daca uneori ne ajuta si altcineva. Iar menajerele romance care lucreaza in strainatate ajuta la cresterea PIB-ului. Prefer sa fiu menajera decat trantor."
1. Pe vremea cand numita era menajera de presa, de cate ori spala, calca si gatea pentru ocnasul Felix voiculescu, patronul Intact?
2. Cat la suta din activitatile de spalare rufe, calcare camasi, chiloti, scutece, asternuturi, indispensabili, gatit (excuzand gateala) sunt facute personal de catindata de stanga menajera gabitza si cat la suta din aceste activitati sunt efectuate de menajera(ele) catindatei de stanga gabitza luptatoare pasionata pentru desfiintarea exploatarii oamei de catre oama?
3. Cum poate fi o menajera romanca care lucreaza in strainatate menajera la ea in casa cand casa nu-i a ei si numita nu-i acasa?
4. Cunoaste menajera catindata de presa primarita ca PIB inseamna Produsul Intern Brut – ADICA indicatorul macroeconomic care reflectă suma valorii de piață a tuturor mărfurilor și serviciilor destinate consumului final, produse in toate ramurile economiei in INTERIORUL unei țări in decurs de un an? Nu inseamna atunci ca cetatenii romani care lucreaza in strainatate ajuta la “cresterea PIB-ului" strainatatii si nu cel al Romaniei?
(Observatie: necunoasterea unui concept economic de baza de catre menajera fosta directoare la revista economica "Saptamana financiara", la cotidianul "Financiarul", reporterita realizatoare de reportaje economice, in special din domeniul financiar, inseamna ca patalamaua ei economica postuniversitara si pregatirea ei economica au valoare de apa de ploaie – deci catindata la bukaleza prima edilie este o panarama total incompetenta si farmazoana ).

 

Menajera

Din pacate a facut "menajul" la mai multi barbati. Intr-o familie nu e indicat sa fie 2 membrii primari daca ii salta DNA-ul simultan raman orfanii.

 

addenda la niscaiva anterioare postate intrebari...

intrebari aditionale pentru dokktoranda ieconomista pesederasta senatoare vranceanu-firea-pandele gagabitza catindata sa le fie bukalezilor primarita:
1. Intra in calculele PIB-ului mioritic ale dokktorandei specialiste ieconomiste vranceanu-firea-pandele gagabitza valoarea serviciilor prestate de cetatziancele si cetatzianii muncitoare, respectiv muncitori, cu sexul pe moneda cash peste hotarele Romaniei in valoarea PIB-ului nostrum natzionale?
2. Plateste menajera catindata de stanga pesederasta gagabitza vranceanu-firea-pandele taxele legale datorate organelor mioritice fiscal pentru serviciile menajerei dumisale particolare ajutatoare?
3. Poate prezenta pubic, la cerere, chitantele si bonurile fiscale pentru serviciilii menajeriale ajutatoare efectuate pentru dumneaiei de alte persoane menajeriale?
4. Considera catindata de stanga opusa a oamei de oama exploatare la menajul de primare ca neplata obligatiilor fiscale catre stat reprezinta evaziune fiscal?

 

Domna Ene

este buna la clipuri.
Dar a uitat s-o intrebe pe candidata Franceanu Virea: cui a impumutat bani in nume propriu si cati racuperatori a angajat Pandele sa-i pazeasca banii ? Si sa puna un clip. Macar unul cu recuperatorii. Sau macar cu fratii camataru impumutand bani in numele domnului.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor