Reactia Gabrielei Firea la afirmatiile lui Vlad Voiculescu referitoare la datele pandemiei: "Depuneti dovezile la Parchet, nu pe Facebook"

Miercuri, 24 Martie 2021, ora 11:59
3470 citiri
Reactia Gabrielei Firea la afirmatiile lui Vlad Voiculescu referitoare la datele pandemiei: "Depuneti dovezile la Parchet, nu pe Facebook"
Gabriela Firea este senator PSD FOTO Facebook/ Gabriela Firea

Senatorul PSD Gabriela Firea ii cere, miercuri, ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, sa prezinte la Parchet, nu pe Facebook, dovezile referitoare la "masluirea" datelor legate de pandemie inaintea alegerilor de anul trecut.

"Cifrele au fost masluite anul trecut, pentru a se organiza alegeri! Asta i-a scris pe Facebook ministrul Voiculescu (USR-Plus), fostei ministru V. Alexandru (PNL). Depuneti dovezile la Parchet, nu pe Facebook!", a scris, miercuri, pe Facebook, Senatorul PSD Gabriela Firea.

Ce ar insemna depolitizarea managementului de spitale, proiectul de suflet al lui Vlad Voiculescu: concursuri publice si transparente pentru toti directorii

Presedintele PNL Bucuresti, deputatul Violeta Alexandru, a afirmat pe pagina sa de Facebook, ca afirmatii politice de gen "Nu am incredere in cifrele cazurilor de COVID-19" nu doar ca nu ajuta, dar sporesc ingrijorarea.

Ministrul Sanatatii acuza liberalii de "coafarea" cifrelor pandemiei inainte de alegeri: "Nicaieri in Europa nu s-a mai procedat asa"

In replica, intr-un comentariu la aceasta postare, ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a precizat ca anul trecut, inainte de alegeri, din calculul incidentei au fost eliminate focarele, iar din calculul incidentei la 14 zile au fost "pierdute" vreo doua zile.

"Pana sa vorbim despre cum comunicam, ceea ce comunicam ar trebui sa fie cat mai aproape de adevar. Conteaza, mai ales in situatii de genul asta. Altfel ne furam singuri caciula mintindu-ne frumos", scrie ministrul Sanatatii.

#pandemie, #Gabriela Firea, #cifrele pandemiei, #alegeri, #Vlad Voiculescu , #stiri Gabriela Firea