Gabriela Firea, despre scandalul din coaliție: „Hienele se sfâşie între ele! Au minţit românii, pentru a ajunge la putere”

Miercuri, 01 Septembrie 2021, ora 22:50
2082 citiri
Gabriela Firea, despre scandalul din coaliție: „Hienele se sfâşie între ele! Au minţit românii, pentru a ajunge la putere”
Gabriela Firea, senator PSD FOTO Facebook/ Gabriela Firea

Senatorul PSD Gabriela Firea a afirmat, miercuri seară, comentând scandalul din coaliţia de guvernare, că ”hienele se sfâşie între ele”. ”Au minţit românii, pentru a ajunge la putere şi, în mai puţin de un an, şi-au dat arama pe faţă”, afirmă Firea.

”Hienele se sfâşie între ele! Au minţit românii, pentru a ajunge la putere, unii au şi furat, au promis soluţii miraculoase pentru toate problemele ţării şi oraşelor - inclusiv în Capitală -, si, în mai puţin de un an, şi-au dat arama pe faţă”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Gabriela Firea.

”Dacă cei de la USR - PLUS ameninţau cu ieşirea de la guvernare când NU s-au majorat alocaţiile copiilor potrivit legii, şi a pensiilor, sau îi cereau demisia din funcţia de primar general lui Nicuşor Dan, când a oprit plăţile de supravieţuire pentru persoanele cu dizabilităţi, gravide etc şi când a blocat toate şantierele de dezvoltare din Bucureşti, poate îşi mai spălau obrazul de “noua speranţă în politică”, adaugă senatorul social-democrat.

Gabriela Firea afirmă, de asemenea, că ”pe ciolan, urâtă este şi se vede lupta de idei”.

#Gabriela Firea PSD, #stelian ion, #coalitie de guvernare , #stiri Gabriela Firea
Comentarii
Poza castaway
castaway
rank 5
Mârâie una cu colții mai mari decât hienele!