Gabi Szabo, reclamata la Politie

Duminica, 25 Mai 2014, ora 15:38
6086 citiri
Gabi Szabo, reclamata la Politie
Foto: Arhiva

Ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, care candideaza din partea PSD pentru un mandat de deputat in Ilfov, va fi reclamata la Politie de catre liberali.

Coordonatorul Departamentului de Analiza al PNL, Dan Mihalache, a spus ca liberalii vor face o sesizare la Politie impotriva Gabrielei Szabo, pe care o acuza ca a dezvaluit cu cine a votat, incalcand astfel legea electorala, potrivit Mediafax.

"Cel mai flagrant caz de incalcare a legislatiei electorale, transmis in direct pe televiziuni, il reprezinta conduita doamnei candidat la colegiul din Ilfov, ministrul Gabriela Szabo, care nu a invatat din pacate ca atunci cand se afla in incinta sectiei de votare nu poate sa enunte, sa exprime numele partidelor sau aliantei politice pentru care a votat.

Domnia sa a facut acest lucru si in incinta sectiei de votare, si in perimetrul descris de lege si ca atare este pasibila de amenda sub efectul legislatiei electorale", a detaliat Mihalache.

Romania voteaza: Mita electorala in paine, papuci si bere

Acesta a afirmat ca si premierul Victor Ponta, care a sustinut-o pe Szabo la Buftea, a incalcat legea electorala, pentru ca a acordat un interviu unui post de televiziune, sambata, dupa ce campania s-a incheiat.

"A folosit pretextul ca acest interviu, ca si cum noi am fi o natiune de prosti, este dat in calitate de prim-ministru si nu in calitate de lider de partid. Din punctul asta de vedere credem ca saptamana viitoare, cand lucrurile se vor mai linisti, Consiliul National al Audiovizualului va trebui sa decida asupra acestei incalcari flagrante a legislatiei electorale", a mai mentionat liberalul.

Intrebat ce se intampla in cazul lui Calin Popescu Tariceanu, care, la fel ca Szabo, a dezvaluit cu cine a votat, respectiv cu PNL, Mihalache a raspuns: "Se aplica in egala masura, cred ca legea e suficient de clara".

Gabriela Szabo: Vreau sa aduc responsabilitatea din sport si in Parlament

Gabriela Szabo a votat la Scoala nr. 2 din Buftea, judetul Ilfov. Ea a fost insotita de Gabriela Firea, care a votat la aceasta sectie, dar si de premierul Victor Ponta si Daciana Sarbu.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Gabi Szabo PNL Politie, #Gabi Szabo reclamata Politie PNL, #Gabi Szabo vot Politie , #ministrul Tineretului si Sportului