Gabriela Szabo alearga in cursa pentru deputatie: Nimic nu se poate castiga de unul singur

Luni, 05 Mai 2014, ora 18:49
1873 citiri
Gabriela Szabo alearga in cursa pentru deputatie: Nimic nu se poate castiga de unul singur

Gabriela Szabo, ministrul Tineretului si Sportului, si-a depus, luni, candidatura pentru Camera Deputatilor.

Aceasta va candida, la alegerile partiale parlamentare din 25 mai, pentru un mandat de deputat in colegiul electoral 4, din judetul Ilfov, transmite Agerpres.

Cu prilejul lansarii candidaturii, Ministrul Tineretului si Sportului a spus ca aceasta va fi o competitie foarte importanta din ei si ca le multumeste lui Victor Ponta, dar si Gabrielei Firea, care a convins-o sa intre in aceasta cursa.

"Intr-adevar, vin dintr-un sport individual, dar am inteles astazi ca nimic nu se poate castiga de unul singur si ca in spatele tau trebuie sa fie o echipa responsabila, o echipa cu care sa mergem impreuna spre victorie.

Gabriela Szabo va candida pentru un loc de deputat de Ilfov - surse

Acum cateva luni am primit functia de ministru al Tineretului si Sportului, o functie extrem de responsabila, iar aceasta responsabilitate vreau sa o duc mai departe in Parlamentul Romaniei. Am incredere in fortele mele, am incredere in echipa care este alaturi de mine", a spus Gabriela Firea.

La randul sau, Victor Ponta a spus despre Gabriela Szabo ca este este deja un ministru extrem de bun, care face cinste Romania si ca va fi un parlamentar pe masura.

"Nu este doar candidatul PSD sau PC sau al UNPR, cred ca este candidatul tuturor. Sunt convins ca toate partidele si toti alegatorii o vor sprijini.

Este o mare sansa pentru Romania sa aiba un parlamentar cum este Gabi Szabo, este o mare sansa sa aiba un parlamentar ca Ilie Nastase si faptul ca mari valori ale Romaniei se implica, au o voce importanta si pot sa influenteze deciziile care se iau in tara, este un lucru extraordinar de bun", a spus Victor Ponta, potrivit Romania TV.

La inceputul lunii martie, la scurt timp dupa destramarea USL, Guvernul Ponta 3 si-a investit un nou set de ministri in locul celor de la PNL, care au iesit de la guvernare.

Printre ei se numara si Gabriela Szabo, fosta sportiva de performanta, care a promis inca de la investire ca va face sa dispara "orgoliile" din sport si ca va pune accent pe dezvoltarea sportului de performanta si pe infrastructura sportiva.

Citeste si:
Cum arată noul sistem de apărare de tip sol-aer desfășurat de Franța în România VIDEO
Cum arată noul sistem de apărare de tip sol-aer desfășurat de Franța în România VIDEO
Franţa a desfăşurat în România, unde este naţiune-cadru a forţelor NATO, un sistem de apărare de tip sol-aer de ultimă generaţie, din cauza unor ameninţări ale Războiului rus din...
Cine a venit cu ideea impozitului progresiv în PSD. Fost sfetnic al lui Dragnea, conduce din umbră Ministerul de Finanțe - SURSE
Cine a venit cu ideea impozitului progresiv în PSD. Fost sfetnic al lui Dragnea, conduce din umbră Ministerul de Finanțe - SURSE
Schimbarea sistemului fiscal de la cotă unică la impozit progresiv a fost asumată de liderul PSD Marcel Ciolacu, însă a fost gândită de economistul Cristian Socol, susțin surse politice...