Culisele plecarii lui Hagi de la Galatasaray

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Vineri, 25 Martie 2011, ora 19:12
3733 citiri
Culisele plecarii lui Hagi de la Galatasaray

Presedintele formatiei Galatasaray Istanbul, Adnan Polat, si Gheorghe Hagi, fostul antrenor principal, au dezvaluit, vineri, culisele rezilierii contractului tehnicianului roman.

Hagi ar fi putut sa ramana la Istanbul pana la finalul acestui sezon, insa a solicitat rezilierea contractului in urma unei discutii cu presedintele, care i-a transmis ca nu are nicio sansa de a conduce echipa si in sezonul urmator.

Considerand ca nu mai are ce face la Galata, daca nu se afla in planurile de viitor ale conducerii, "Regele" a decis sa se retraga.

"Trecem printr-o perioada dificila. Incercam sa punem in aplicare mai multe proiecte mari in acelasi timp. Traim un sezon de cosmar, asa cum nu suntem obisnuiti. Trebuia sa fie mai bine. Hagi a acceptat oferta noastra fara sa ezite si a venit intr-o perioada dificila. Si-a asumat o responsabilitate. A muncit foarte serios. Eu am fost martor. A facut tot ce a putut pentru ca echipa Galatasaray sa joace bine. Insa, din pacate, nu a fost asa cum ne-am dorit.

ne-am intalnit si m-a intrebat daca ne gandim ca el sa ramana si pentru sezonul viitor. Eu i-am spus ca ne gandim la alte nume pentru sezoanele viitoare. Atunci, el a spus ca vrea sa plece imediat. I-am propus sa ramana pana la finalul campionatului, dar nu a vrut. Chiar daca i-am spus ca trebuie sa ramana pana la finalul acestui sezon, el a vrut sa plece. S-a despartit de echipa acceptand o compensatie simbolica", a marturisit Polat.

Hagi rupe tacerea

Gica Hagi a rupt apoi tacerea, facand o ampla declaratie pentru postul oficial al clubului, Galatasaray TV.

"Vreau sa spun un singur lucru, unul pe care l-am spus si in ultima mea conferinta de presa, noi reprezentam clubul Galatasaray, dam totul pentru Galatasaray. In acest moment, pentru mine cel mai important este viitorul echipei. Am facut acest pas pentru viitorul echipei. Dupa meciul cu Fenerbahce, am discutat de mai mule ori, pe parcursul acestei saptamani, cu presedintele.

Desi mai aveam un an de contract, am vazut ca nu fac parte din proiectele de viitor ale clubului. Dupa ce am constatat acest lucru am discutat fata in fata, ne-am inteles si am decis sa reziliem contractul. Sa plece un om este cel mai usor. Consider ca in angajamentele mele anterioare cu Galatasaray, ca jucator si ca antrenor, lucrurile au mers bine. Din pacate de aceasta data nu a fost cum mi-am dorit.

Nu voi explica acum motivele. M-am hotarat ca este cel mai bine sa pun punct acum, pentru ca nu fac parte din viitorul clubului. Bineinteles ca si eu sunt foarte trist, dar in niciun caz nu regret", a spus Hagi.

Hagi a plecat de la Galatasaray - oficial

Gica Hagi a parasit, vineri, banca tehnica a formatiei Galatasaray Istanbul, turcii anuntand rezilierea pe cale amiabila a contractului antrenorului roman.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#culise plecare Hagi Galatasaray, #Hagi plecat Galatasaray, #Hagi contract reziliat Galatasaray, #gica hagi galatasaray , #Gica Hagi