Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Hagi a dat afara inca o vedeta de la Galatasaray

Sambata, 12 Martie 2011, ora 09:41
3188 citiri
Hagi a dat afara inca o vedeta de la Galatasaray

Gheorghe Hagi a intrat din nou in atentia turcilor dupa ce a dat afara de la Galatasaray inca un jucator-vedeta al formatiei din Istanbul, Milan Baros.

Tehnicianul roman a fost deranjat de atitudinea varfului de atac ceh la antrenamentul de vineri dimineata si l-a trimis pe acesta la vestiare mult mai devreme decat restul jucatorilor.

Disputa dintre Hagi si Baros pare o copie perfecta a celei dintre "Rege" si Misimovici. Exact ca mijlocasul bosniac in urma cu cateva luni, Milan Baros a comentat mai toate deciziile antrenorului roman la sedinta de pregatire.

Lucrurile au degenerat in timpul unui joc-scoala, in care cehul nu a fost de acord cu pozitia pe care a fost pus sa evolueze. Hagi a explodat si i-a transmis jucatorului ca va juca acolo unde este pus, fara alte comentarii.

"Aici vreau sa joci, ai inteles?", i-a spus Hagi lui Milan Baros, care nu s-a potolit.

"Asta e nebun", ar fi spus fostul atacant al lui Liverpool, moment in care antrenorul roman l-a trimis la vestiare si l-a exclus din lot: "Cine e antrenorul aici? Eu sau tu?"

Baros a parasit sedinta de antrenament extrem de nervos, a trecut cateva minute pe la sala de forta dupa care s-a urcat in masina si a plecat din cantonamentul echipei de la Florya.

Jurnalistii turci scriu ca varful de atac ceh, care nu face parte din lotul pentru partida cu Ankaragucu, asteapta revenirea in tara a presedintelui Adnan Polat pentru a-i cere acestuia sa-l demita pe Hagi.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Hagi da afara vedeta Galatasaray, #Milan Baros dat afara galatasaray, #Hagi conflict Baros, #Hagi antrenor Galatasaray , #Gica Hagi
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
"Cine e antrenorul aici? Eu sau tu?"