Spovedania lui Hagi

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Vineri, 01 Aprilie 2011, ora 09:28
5438 citiri
Spovedania lui Hagi

Gheorghe Hagi, fostul tehnician al celor de la Galatasaray, a dezvaluit pentru prima data motivele care l-au facut sa renunte la postul de antrenor al gruparii turce.

"Regele" a marturisit, intr-un interviu acordat cotidianului Sabah, ca putea sa ramana la echipa pana la finalul acestui sezon, insa a ales sa plece in momentul in care a aflat ca nu se conteaza pe el si in campionatul urmator.

"Presedintele Polat mi-a spus sa raman pana la finalul acestui sezon, dar atat. Din campionatul urmator nu mai aveau nevoie de mine. Cand am auzit acest lucru am decis imediat sa plec! Nu sunt servetel folosit pe care sa-l arunci. Eu sunt Gheorghe hagi, am un nume si o mandrie. Mi-ar fi placut sa lupt pana in ultimul moment, dar am decis sa plec pentru ca nu faceam parte din planul de viitor al clubului", a explicat Hagi.

Tehnicianul roman i-a acuzat apoi pe jurnalistii turci, care l-au criticat dur pe toata durata mandatului sau la Galatasaray, transmitandu-le ca nu s-au purtat corect cu el.

"Presedintele Adnan Polat nu m-a jignit. Am fost nedreptatit, insa nu este nimeni de vina. In schimb, in presa am fost spanzurat aproape in fiecare zi, desi meritam mai mult respect. Ei si-au dorit intotdeauna ca eu sa plec iar acum am facut acest pas, toata lumea e multumita", a mai spus Hagi.

Atacat pentru transferurile facute in iarna, cand a achizitionat mai multi jucatori din Liga 1, Gica are o explicatie.

"Am fost criticat pentru transferuri. Stancu este un tanar foarte talentat, dar nimeni nu i-a dat timp sa demonstreze. Uitati-va la Torres, Chelsea a platit 50 de milioane de euro pe el si nu a marcat inca niciun gol. Dar Stancu a inscris de doua ori si se antreneaza foarte bine. Si pentru transferul lui Zapata am fost criticat. Da, nu a reusit sa castige singur meciuri, dar nici nu am pierdut din cauza lui. Nu a gresit deloc."

Tehnicianul roman s-a referit apoi la jocul echipei, pe care il vede mai bun decat in urma cu 5 luni, cand preluase pe Galata.

"Echipa nu mergea mai bine cand am luat-o. Din punctul meu de vedere, arata mai bine acum decat in octombrie. Cel putin, am reusit sa ii fac pe jucatori sa alerge mai mult, sa se lupte pentru fiecare minge."

In final, Hagi le-a transmis sefilor de la Galatasaray ca trebuie sa lase deoparte conflictele personale si sa actioneze ca un grup unit, pentru a reusi sa readuca echipa acolo unde ii este locul.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Spovedanie Gica Hagi, #Hagi explica plecare Galatasaray, #Hagi plecat Galatasaray, #gica hagi galatasaray , #Gica Hagi