Înapoi la listarea arhivei

31 Martie 2012 - Otel mai cu vointa: Otelul - Vointa 3-0! Giurgiu, Pena si Antal au adus victoria care ii reapropie pe fani

Punctul obtinut in ultimele doua meciuri obliga aseara echipa lui Dorinel sa nu se incurce si cu Vointa Sibiu.

31 Martie 2012 - Biblioteca VA Urechia a pregatit un program special pentru copii, in perioada 2-6 aprilie, cand scolile nu fac cursuri

Initiativa bibliotecii vine in sprijinul deciziei Ministerului Educatiei ca in perioada mentionata, in cadrul programului "Saptamana altfel", sa se organizeze "activitati educative extracurriculare

31 Martie 2012 - Conflict cu sabie si cutite in plina strada

Un galatean in varsta de 32 de ani sustine ca a fost lovit si injunghiat de patru barbati, pe o strada din apropierea Liceului Metalurgic.

31 Martie 2012 - Concert reggae "One Lion", sambata seara, in clubul Zodiar din Galati

Spectacolul incepe la ora 21.00 si este sustinut de "One Lion" (unul dintre putinii romani care canta pe ritmuri caraibiene), DJ LarryBwoy si DJ Graffic.

31 Martie 2012 - Sambata seara, la Teatrul Dramatic "Fani Tardini" se joaca piesa "Echilibru instabil"

Spectacolul incepe la ora 19,00, iar biletul costa 18,9 lei. Piesa este intrata recent in repertoriul teatrului galatean. Premiera ei s-a jucat in urma cu doar cateva saptamani.

31 Martie 2012 - Dosarul Boldea incurca treburile in Dosarul Dobrea

Pentru ca Mihaela Bolboceanu era avocatul fetei Marinelei Dobrea, aceasta din urma a solicitat un termen de judecata pentru a-si angaja un alt aparator.

31 Martie 2012 - Boldea absent la propriul proces

Deputatul Mihail Boldea a avut vineri la Curtea de Apel un proces, care a primit un nou termen de judecata, pe 30 aprilie, din cauza absentei sale.

31 Martie 2012 - Greva continua la Tevi Sudate - Patronatul nu pluseaza, salariatii nu cedeaza

Angajatii fabricii de tevi sudate ArcelorMittal Tubular Products de pe platforma siderugica, care au intrat in greva generala joi, cerand salarii mai mari, continua protestul si saptamana viitoare.