Înapoi la listarea arhivei

19 Februarie 2014 - Incepe sezonul olimpiadelor scolare/ La sfarsitul saptamanii, nu mai putin de cinci faze judetene

La sfarsitul acestei saptamani au fost programate sa se desfasoare nu mai putin de cinci faze judetene ale olimpiadelor scolare. Sambata, 22 februarie, la Colegiul de Alimentatie si Turism "D. Motoc"

19 Februarie 2014 - Strainii Otelului au talent!/ Ipostaze inedite cu fotbalistii ros-alb-albastrilor (VIDEO)

Unul dintre jucatorii Otelului, Diego Sevillano, a postat pe pagina sa de facebook un clip in care apare alaturi de o parte dintre colegii sai de club. De altfel, se poate vedea cum petrec strainii

19 Februarie 2014 - Principalul sponsor al Otelului, aproape de faliment/ Adamescu acuza sistemul mafiot

Astra Asigurari, firma cu care Otelul are cel mai mare contract de sponsorizare, a ajuns aproape de faliment. Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a instituit procedura de redresare

19 Februarie 2014 - Galatiul intra oficial in programul de transplant

Printr-o hotarare de Guvern emisa la inceputul anului, numarul spitalelor din tara care intra in programul national de transplant a fost marit.

19 Februarie 2014 - Zilieri folositi ca paravan pentru escrocherii de peste un milion de lei

Doi galateni cu spirit de initiativa au fost anchetati de procurori dupa ce s-a descoperit ca foloseau persoane fara resurse financiare pentru a derula activitati comerciale printr-o firma controlata

19 Februarie 2014 - Investitie de trei milioane de lei, in cartierul Dunarea/ Se schimba o retea de apa veche de 30 de ani

Daca strada Otelarilor a fost reabilitata si modernizata din temelii pana in carosabil, nu acelasi lucru se poate spune despre stradutele din jur.

19 Februarie 2014 - "Baroque en Noir", o expozitie fotografica marca Simona Andrei

Tinutele personajelor, interpretari contemporane ale stilului baroc, au fost create de Roxana Stoian si Monica Golbach, special pentru acest proiect, machiajul fiind realizat de Roxana Dobre.

19 Februarie 2014 - Aproape 2.300 de galateni cu raceli si pneumonii, in doar o saptamana

Peste 1.900 de persoane au fost diagnosticate cu infectii respiratorii acute in saptamana 10 -16 februarie. 97 dintre ele au ramas internate in spital din cauza formelor mai severe de raceala.

19 Februarie 2014 - Au inceput inscrierile la "Mountain Bike" 2014

Iubitorului sportului pe doua roti din intreaga tara sunt invitati si in acest an la Concursul Mountain Bike din Padurea Garboavele, organizat de Asociatia Sportiva Clubul Ciclism Galati.