Înapoi la listarea arhivei

14 August 2014 - Un galatean ACUZAT de CRIMA in Spania a fost PRINS la Liesti

Un tanar din Liesti, suspectat de crima, va ajunge sa dea socoteala autoritatilor spaniole dupa ce politistii romani l-au prins pe raza comunei unde incerca sa scape de raspundere, Vasile Marin, in

14 August 2014 - REPARATII si INVESTITII de peste 10 milioane de lei in SCOLILE galatene

Pentru lucrarile de reparatie si igienizare a unitatilor de invatamant s-au alocat anul acesta 5,6 milioane de lei, se arata intr-un comunicat de presa al Primariei.

14 August 2014 - Ancheta in cazul sotilor AGRESATI la Matca/ Agresorul i-a LOVIT cu ciocanul, dar a fost si el BATUT (VIDEO)

Procurorii parchetului de pe langa Tribunalul Galati au preluat cazul celor doi soti din Matca, care au ajuns la spital dupa ce au fost agresati de cel pe care il tineau in gazda.

14 August 2014 - Incepe FESTIVALUL INTERNATIONAL "Doina Covurluiului"/ 300 de ARTISTI din 11 tari vin la Galati

Cea de-a IX-a editie a Festivalului International de Folclor "Doina Covurluiului" organizat de Centrul Cultural "Dunarea de Jos" va aduce anul acesta numeroase surprize pentru spectatorii galateni.

14 August 2014 - Distractia de Ziua Marinei continua/ Maria Dragomiroiu si Ilie Rosu, vedetele Festivalului "Fir Intins"

Petrecerea de Ziua Marinei va continua, in acest an, cu Festivalul "Fir Intins" organizat in perioada 16-17 august 2014, gratie unei finantarii europene de 409.000 de lei.

14 August 2014 - Otelul nu joaca nimic!

Otelul a obtinut un punct la Brasov, dar jocul echipei lui Weiss a fost pe alocuri penibil. Echipa galateana s-a aparat uneori la disperare si doar sansa sau imprecizia brasovenilor au salvat fosta

14 August 2014 - Lucrarile in unitatile scolare, in vizorul Primariei Galati

Primarul Galatiului a facut ieri o analiza privind stadiul pregatirii unitatilor de invatamant din oras pentru anul scolar 2014-2015, anunta biroul de presa al Primariei Galati.

14 August 2014 - Pensionari reclamati la Parchet

Este vorba de 400 de dosare de pensii de invaliditate, in cuantum diferit si acordate pe diferite perioade in mod ilegal, acest lucru rezultand din verificarile efectuate de catre inspectorii Casei

14 August 2014 - "Club Municipal Dunarea va participa in intrecerile judetene"

Disparitia echipei de seniori de la FCM Dunarea a adus multa tristete in lumea fotbalului galatean. Faptul ca a fost creata Asociatia Club Sportiv Municipal Dunarea face ca sectorul juvenil sa fie