Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.504 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Crima in stil mafiot la Buciumeni

Miercuri, 01 Ianuarie 2020, ora 17:04

Crima in stil mafiot la Buciumeni

Actualitate / stiri Actualitate58 vizite[ Stiri de Galati ]

Si-a calcat tatal cu autoutilitara

Sambata, 28 Decembrie 2019, ora 17:04

Si-a calcat tatal cu autoutilitara

Actualitate / stiri Actualitate27 vizite[ Stiri de Galati ]

Program de weekend la "Evidenta Populatiei"

Luni, 04 Noiembrie 2019, ora 17:01

Program de weekend la "Evidenta Populatiei"Pentru a asigura desfasurarea in conditii optime a procesului electoral pentru alegerile prezidentiale, Serviciul Evidenta Persoanei Galati va avea program si in weekend-ul viitor. Astfel, pe 9 noiembrie 2019, serviciul va avea program cu publicul in intervalul orar 8.00 - 16.00, iar pe 10 noiembrie 2019, intre orele 7.00 - 21.00.

"Vor fi solutionate cu celeritate

Actualitate / stiri Actualitate111 vizite[ Stiri de Galati ]

Sensuri unice noi pe mai multe strazi din Galati

Luni, 04 Noiembrie 2019, ora 13:01

Sensuri unice noi pe mai multe strazi din GalatiDe astazi, Primaria a demarat o serie de lucrari de semnalizare rutiera pentru implementarea sensurilor unice pe mai multe strazi. In cadrul primei etape este vorba despre Strada Vasile Alecsandri (tronsonul cuprins intre Strada Domneasca si Strada Mihai Bravu), Strada Mihai Bravu, Strada Ep. Melchisedec Stefanescu (tronsonul cuprins intre Strada Mihai Bravu si Strada Domneasca), Strada Nicolae Balcescu (tornsonul cuprins intre Strada Basarabiei si

Actualitate / stiri Actualitate181 vizite[ Stiri de Galati ]

Bani pentru olimpici: 100 de elevi vor fi premiati

Sambata, 02 Noiembrie 2019, ora 17:02

Bani pentru olimpici: 100 de elevi vor fi premiatiConsilierii locali galateni, reuniti in sedinta, au aprobat un proiect de hotarare in acest scop.

Elevii cu rezultate remarcabile la olimpiade in anul scolar 2018-2019 si profesorii care i-au pregatit vor fi rasplatiti, pentru performantele pe care le-au obtinut, cu premii in bani. Consilierii locali galateni, reuniti in sedinta, au aprobat un proiect de hotarare in acest scop.

Astfel, proiectul de hotarare prevede acordarea de premii, in bani, elevilor din unitatile de invatamant

Actualitate / stiri Actualitate115 vizite[ Stiri de Galati ]

Scoala Gimnaziala "Iulia Hasdeu" a fost anvelopata cu bani de la Uniunea Europeana

Sambata, 02 Noiembrie 2019, ora 13:01

Scoala Gimnaziala "Iulia Hasdeu" a fost anvelopata cu bani de la Uniunea EuropeanaValoarea lucrarilor se ridica la peste 600.000 de euro.

La Scola Gimnaziala "Iulia Hasdeu" au fost realizate lucrari de izolare termica a peretilor exteriori, montarea unei centrale termice in condensare, a fost inlocuita tamplaria pentru usi si ferestre cu profile PVC pentacamerale. De asemenea, au fost realizate lucrari de sistematizare verticala si au fost instalate 72 de panouri fotovoltaice. Totul, cu fonduri europene in valoare de peste 600.000 de euro, la care s-a adaugat si o

Actualitate / stiri Actualitate139 vizite[ Stiri de Galati ]

Echipamente medicale noi la Spitalul Orasenesc Targu Bujor

Vineri, 01 Noiembrie 2019, ora 17:01

Echipamente medicale noi la Spitalul Orasenesc Targu BujorAcestea au fost cumparate din Banii CJ Galati si din cei ai Ministerului Sanatatii

Echipamente medicale noi la Spitalul Orasenesc Targu Bujor. A fost pusa in functiune noua statie de oxigen a unitatii medicale. Este o investitie de 143.000 de lei, fonduri din bugetul Consiliului Judetean Galati.

"Achizitionam echipamente medicale pentru toate unitatile medicale pe care le avem in subordine. Am investit la spitalul din Targu Bujor intr-o statie de oxigen performanta, care produce in permanenta

Actualitate / stiri Actualitate105 vizite[ Stiri de Galati ]

Consiliul Judetean Galati va moderniza un tronson de 16 km de pe DJ 251A

Vineri, 01 Noiembrie 2019, ora 17:01

Consiliul Judetean Galati va moderniza un tronson de 16 km de pe DJ 251ABugetul total al proiectului este de peste 40 de milioane de lei.

Au inceput lucrarile de modernizare pe DJ 251A, pe ruta Corod- Bratulesti - Blanzi - Nicopole - Fundeanu - Draguseni - DN24D. Bugetul total al proiectului este de 40.453.219 lei, in crestere cu 3,9% fata de momentul cand a fost semnat contractul de finantare. Bugetul a fost revizuit ca urmare a cresterilor salariale din domeniul constructiilor, conform noilor prevederi legale.

"Vom moderniza un tronson de 16 km de pe DJ251A, cu

Actualitate / stiri Actualitate127 vizite[ Stiri de Galati ]

Liga Studentilor din Galati se opune cresterii nejustificate a regiei de camin

Joi, 31 Octombrie 2019, ora 17:01

Liga Studentilor din Galati se opune cresterii nejustificate a regiei de caminMajorarea nu este mare: doar cinci lei pentru cei la buget si de 10 lei pentru studentii la taxa.

Liga Studentilor din Galati se opune cresterii regiei de camin propusa de Directia Camine Cantine si sustinuta de reprezentantii Comitetului de Complex.

"In contextul in care subventia pentru camine si cantina a crescut cu 17,2 %, in ultimii doi ani, de la 1498,1 la 1755,76, consideram ca taxarea suplimentara a studentilor este nejustificata.

Atragem atentia colegilor din Comitetul de Complex

Actualitate / stiri Actualitate115 vizite[ Stiri de Galati ]

Alianta "Un Om" pune "Un Mort" in sectia de votare...

Joi, 31 Octombrie 2019, ora 13:01

Alianta "Un Om" pune "Un Mort" in sectia de votare...Mircea "Tache" Diaconu, groparul, pune mortii sa-l reprezinte in sectia de votare

In film il chema Tache, era gropar si voia sa se cocoate cu mormantul pe cea mai inalta movila din cimitir. In viata reala se numeste Mircea Diaconu si vrea sa se fie presedinte, adica sa se aseze in fotoliul celei mai inalte functii in Stat.

Il vom numi in continuare doar Tache, pentru a fi mai usor de recunoscut in rolul de candidat.

Tache este sutinut de "ALDE" si "Pro Romania" in cursa sa pentru movila

Actualitate / stiri Actualitate137 vizite[ Stiri de Galati ]

FOTO Doi clovni terapeuti au venit sa aduca zambete si bucurie pe chipurile copiilor

Miercuri, 30 Octombrie 2019, ora 21:01

Ei au petrecut patru zile alaturi de 100 de copii aflati in grija Fundatiei "Inima de Copil".

Copii si tineri din Galati, Pechea si Tecuci, aflati in grija Fundatiei "Inima de Copil" din Galati, au avut parte, saptamana aceasta, de o vizita surpriza: intalnirea cu doi clovni terapeuti, prieteni vechi ai organizatiei, veniti tocmai din Franta. Este vorba despre Sebastien Charle Fournil et Sebastien Pleux, alias Lulu si Marsel.

Cei doi clovni terapeuti au venit sa aduca zambete si bucurie

Actualitate / stiri Actualitate111 vizite[ Stiri de Galati ]

A lovit un om cu masina, dupa care a fugit

Miercuri, 30 Octombrie 2019, ora 21:00

A lovit un om cu masina, dupa care a fugitFugarul, un barbat de 31 de ani, a fost prins de politisti la cateva ore dupa incident.

Un barbat de 52 de ani, care traversa strada pe culoarea verde a semaforului a fost accidentat de un sofer neatent. Mai mult, individul a parasit locul accidentului, fara sa-i pese de ceea ce a facut.

"Politistii de la Rutiera au fost sesizati, prin apelul unic de urgenta 112, cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Domneasca, din municipiul Galati, soldat cu ranirea unui pieton. In urma

Actualitate / stiri Actualitate120 vizite[ Stiri de Galati ]

Investitii pentru persoanele cu dizabilitati locomotorii

Miercuri, 30 Octombrie 2019, ora 13:02

Investitii pentru persoanele cu dizabilitati locomotoriiEste vorba despre un dispozitiv electric pentru scari, care poate fi actionat manual sau cu telecomanda.

Consiliul Judetean Galati a achizitionat un scaun pentru ridicarea pe trepte a persoanelor cu dizabilitati locomotorii si urmeaza sa achizitioneze si o platforma tip lift.

"Incepand cu acest an scolar, elevii cu dizabilitati locomotorii de la Liceul Tehnologic pot ajunge la etajul intai al unitatii de invatamant cu ajutorul unui dispozitiv electric pentru scari, care

Actualitate / stiri Actualitate104 vizite[ Stiri de Galati ]

Uzinele Liberty Steel se vor contopi intr-un grup global

Marti, 29 Octombrie 2019, ora 17:03

Uzinele Liberty Steel se vor contopi intr-un grup globalStrategia va include si explorarea unei tehnologii noi ecologice, cum ar fi productia de otel pe baza de hidrogen

O singura companie cu 18 milioane de tone de produse laminate din otel anual urmeaza sa fie lansata printr-o consolidare a intreprinderilor siderurgice ale G.F.G. Alliance, cu ambitia de a conduce industria catre un viitor neutru de carbon. Alianta detinuta de familia Gupta, condusa de Sanjeev Gupta, anunta faptul ca Liberty Steel Group, cu un numar total de 30.000 de angajati din

Business / stiri Business57 vizite[ Stiri de Galati ]

Petrecere cu scandal, terminata pe patul de spital

Marti, 29 Octombrie 2019, ora 17:01

Petrecere cu scandal, terminata pe patul de spitalDoi dintre petrecareti s-au ales cu masura controlului judiciar.

Politistii din Liesti au fost sesizati, prin numarul unic de urgenta 112 de un tanar de 21 de ani, din comuna Fundeni care reclama ca a fost agresat fizic, in locuinta sa, de mai multe persoane.

Un echipaj de Politie s-a deplasat la casa tanarului si, dupa primele verificari, a stabilit ca in seara respectiva, la domiciliul tanarului a avut loc o petrecere, in timpul careia, pe fondul consumului de alcool, intre el si un

Actualitate / stiri Actualitate159 vizite[ Stiri de Galati ]

Ampla campanie de plantari de arbori in Galati

Marti, 29 Octombrie 2019, ora 13:01

Ampla campanie de plantari de arbori in GalatiVor fi saditi aproximativ 2.000 de noi arbori

Primaria municipiului Galati va derula o ampla campanie de plantari de arbori, in diferite zone ale orasului. Este vorba despre aproximativ 2.000 de noi arbori, prevazuti in planul municipalitatii din aceasta toamna.

Un lot de 1.300 de arbori provine de la Directia Silvica, fiind vorba despre diferite specii, respectiv ulm de Turkestan (300), cenusar (500), frasin american (200), stejar brumariu (100) si artar (200). Acestia vor fi plantati in

Actualitate / stiri Actualitate126 vizite[ Stiri de Galati ]

Lucrari de modernizare a unor drumuri judetene

Marti, 29 Octombrie 2019, ora 13:01

Lucrari de modernizare a unor drumuri judeteneLucrarile vor costa aproximativ 7,5 milioane de lei.

Astazi a demarat o noua etapa de reabilitare si modernizare a drumurilor judetene, in cadrul unui program finantat din bugetul propriu al Consiliului Judetean Galati. Lucrarile vor fi executate de catre Asocierea S.C Citadina 98 S.A - S.C Tancrad S.R.L. - ADD Global Design S.R.L. Valoarea contractului este de 7.454.782 de lei (TVA inclus).

"Portiunile de drum judetean care nu au fost eligibile pentru obtinerea de fonduri europene au intrat

Actualitate / stiri Actualitate140 vizite[ Stiri de Galati ]

A baut, a furat o masina si a facut accident

Luni, 28 Octombrie 2019, ora 17:00

A baut, a furat o masina si a facut accidentDupa ce a constientizat ce a facut, soferul a fugit de la locul accidentului.

Accidentul s-a produs pe strada Ferdinand din comuna Suhurlui. Potrivit politistilor, conducatorul unei autoutilitare a lovit un buldoexcavator. Oamenii legii au constatat ca vinovatul de producerea accidentului a fugit.

"In urma investigatiilor, dupa aproximativ o jumatate de ora, a fost identificat conducatorul auto, un barbat, de 42 de ani, care fiind testat alcoolscopic a prezentat valoarea de 1,47 mg/l alcool

Actualitate / stiri Actualitate140 vizite[ Stiri de Galati ]

Barbat calcat cu masina de un consatean

Luni, 28 Octombrie 2019, ora 17:00

Barbat calcat cu masina de un consateanVictima dormea in fata portii si nu a fost vazuta de vecinul care si-a scos masina din curte.

Un barbat de 35 de ani care a adormit in fata portii unui consatean a fost accidentat mortal chiar de vecinul care a scos masina din curte. Omul nu l-a vazut si si-a dat seama de nenorocire abia dupa ce a trecut cu o roata peste el.

"La data de 25 octombrie, ora 19.55, Politia Orasului Targu Bujor a fost sesizata cu privire la producerea unui accident rutier mortal, in comuna Beresti - Meria. Din

Actualitate / stiri Actualitate137 vizite[ Stiri de Galati ]

Cristache, PMP: "Votez guvernul Orban daca ma asigura ca va realiza Autostrada Estului"

Luni, 28 Octombrie 2019, ora 13:01

Cristache, PMP: "Votez guvernul Orban daca ma asigura ca va realiza Autostrada Estului"Investitia a fost adoptata de Senat in luna martie.

"Toti parlamentarii PMP vor vota pentru investirea guvernului Orban in anumite conditii", a anuntat presedintele PMP, Eugen Tomac dupa sedinta Colegiului National de ieri de la Bucuresti.

Potrivit liderului PMP Galati, deputatul Catalin Cristache, una dintre conditiile impuse viitorului Guvern este demararea proiectului "Autostrada Estului Galati-Braila-Buzau-Ploiesti".

"Dupa mai multe ore de dezbateri, am solicitat ca votul parlamentarilor

Actualitate / stiri Actualitate106 vizite[ Stiri de Galati ]

Luni incepe Conferinta Internationala "Conservation of Danube Sturgeons - a challenge or a burden?"

Duminica, 27 Octombrie 2019, ora 13:01

Luni incepe Conferinta Internationala "Conservation of Danube Sturgeons - a challenge or a burden?"Peste 120 de specialisti din 22 de tari vin la Galati la cea mai mare conferinta despre sturioni a ultimilor 30 de ani.

Dunarea si Marea Neagra reprezinta unicul ecosistem acvatic din lume unde se regasesc 6 specii salbatice de sturioni, si anume: Cega (Acipenser ruthenus Linnaeus, 1758) respectiv Viza (A. nudiventris Lovetsky, 1828), specii reofile care traiesc si se reproduc in Dunare respectiv: Morunul (Huso huso Linnaeus,1758), Nisetrul (A. Gueldenstaedtii B&R 1833), Pastruga (A. stellatus

Actualitate / stiri Actualitate106 vizite[ Stiri de Galati ]

Infractiuni descoperite de politisti la afacerile cu autovehicule dezmembrate

Vineri, 25 Octombrie 2019, ora 17:01

Infractiuni descoperite de politisti la afacerile cu autovehicule dezmembrateSanctiunile aplicate contravenientilor au fost in valoare de 150.000 lei.

Politistii galateni, in colaborare cu reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca Galati si cei ai Garzii de Mediu, au actionat pe linia prevenirii si combaterii activitatilor ilicite rezultate din operatiunile cu autovehicule dezmembrate sau scoase din uz, constatand savarsirea unui numar de 11 infractiuni si 5 contraventii.

"In perioada 21 - 25 octombrie a.c., politistii din cadrul serviciilor Arme, Explozivi

Actualitate / stiri Actualitate149 vizite[ Stiri de Galati ]

Teren de sport pentru copiii cu cerinte educationale speciale de la Scoala "Constantin Pufan" Galati

Vineri, 25 Octombrie 2019, ora 13:01

Teren de sport pentru copiii cu cerinte educationale speciale de la Scoala "Constantin Pufan" GalatiSuprafata de joc va avea marcaje si dotarile necesare practicarii mai multor sporturi

In ultima sedinta a Consiliului Judetean Galati a fost aprobat studiul de fezabilitate pentru realizarea unui teren de sport pentru copiii cu cerinte educationale speciale de la Scoala "Constantin Pufan" din Galati.

"Dupa ce am amenajat o sala de sport moderna pentru Liceul Tehnologic Simion Mehedinti, vom face un teren de sport si pentru elevii de la Scoala Speciala Constantin Pufan, teren care va indeplini

Actualitate / stiri Actualitate106 vizite[ Stiri de Galati ]

Exercitiu de alarmare pentru situatia unui aflux de imigranti

Joi, 24 Octombrie 2019, ora 21:01

Exercitiu de alarmare pentru situatia unui aflux de imigrantiCu toate acestea, reprezentantii IGI ne asigura ca nu exista riscul cresterii imigratiei.

Inspectoratul General pentru Imigrari a organizat, astazi, 24 octombrie, la Galati, un exercitiu de alarmare privind cresterea capacitatii operationale a Centrului Regional de Proceduri si Cazare a Solicitantilor de Azil in cazul unui aflux de imigranti. Acesta a vizat modul in care politistii de imigrari si pompierii intervin pentru gestionarea unei situatii de risc in domeniul migratiei, capacitatea de

Actualitate / stiri Actualitate113 vizite[ Stiri de Galati ]

A profitat de bunavointa unei batrane si i-a furat 3.000 de lei

Joi, 24 Octombrie 2019, ora 17:01

A profitat de bunavointa unei batrane si i-a furat 3.000 de leiEste vorba despre un barbat de 34 de ani care, chipurile, vindea nuci.

Politistii Sectiei 2 Galati au fost sesizati de o femeie de 82 de ani ca a fost victima unei infractiuni de furt. Femeia a precizat ca ar fi primit in locuinta sa un barbat si un minor care comercializau nuci si care, profitand de neatentia sa, i-ar fi sustras dintr-un corp de mobilier aflat in sufragerie, suma de 3.000 de lei.

"In cursul zilei de ieri, politistii l-au identificat pe prezumtivul autor, in persoana unui

Actualitate / stiri Actualitate98 vizite[ Stiri de Galati ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
Cum a dat lovitura o femeie cu primul centru de afaceri din Galati. "Multi mi-au spus ca nu va merge"
Cristina Gadei conduce primul HUB de afaceri din orasul Galati, pe care l-a deschis dupa ce a primit ...
Cum a ajuns cea mai mare ferma de porci din Galati sa functioneze fara autorizatie. Amenda uriasa pe care a primit-o
Situatia a fost descoperita recent de Garda de Mediu, care a dat o amenda de 50.000 de lei. Firma nu ...
Un barbat de 52 de ani, din Galati, s-a inecat in Dunare in imprejurari suspecte
Barbatul a fost observat de trecatori in timp ce se chinuia sa se mentina la suprafata si a fost ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor