3.603 de persoane aflate in autoizolare in judetul Galati. Cei care incalca masura, vor fi obligati sa reia ciclul de 14 zile de carantina, suportand cheltuielile

Sursa: Adevarul
Luni, 30 Martie 2020, ora 16:54
83 citiri
Zilnic, echipaje mixte alcatuite din politisti, jandarmi, politisti locali si militari, depisteaza persoane aflate in izolare care au parasit domiciliul. Reprezentantii Prefecturii Galati avertizeaza ca Ordonanta militara nr. 4, din 29.03.2020, prevede sanctiuni mult mai dure fata de toti cei care incalca restrictiile de circulatie si celelalte restrictii impuse de ordonantele anterioare, dar si fata de cei care pleaca pur si simplu din izolare sau din spatiile de carantina.
Astfel, amenda ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.