Cardiologul Mihai Bucatanschi: "Ma tem ca ne vom confrunta cu o afluenta de cazuri care in toata aceasta perioada s-au agravat"

Luni, 06 Aprilie 2020, ora 17:43
153 citiri
Imbolnavirea cu noul coronavirus supune riscului de a dezvolta complicatii in special pacientii care prezinta deja o serie de alte afectiuni. Specialistii repeta adeseori pe toate canalele media ca pacientii cu un istoric cardiovascular sunt mai expusi riscului de a dezvolta complicatii in cazul contractarii virusului. Infectia virala afecteaza sistemul cardiovascular, iar in cazul pacientilor care au deja o suferinta cardiaca pot aparea evenimente acute sau agravari ale afectiunii initiale. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.