COMUNICAT DE PRESA "Romania educata" nu inseamna ca mii de copii din mediul rural si grupuri dezavantajate sa nu beneficieze de asistenta psihopedagogica si consiliere de specialitate!

Vineri, 12 August 2022, ora 14:21
48 citiri
"Personalul din cadrul CJRAE/CMBRAE sustine proiectul "Romania educata" si apreciaza masurile pe care noul Proiect de Lege a Educatiei le propune in domeniul educatiei incluzive si oferirii de sprijin specializat, de servicii de orientare in cariera pentru toti prescolarii si elevii. Apreciem in mod special articolele 173 (10), 186 litera k si 125 litera h, prin care numarul de elevi si prescolari asistati de un profesor consilier scolar scade la 500 de elevi, respectiv 300 de prescolari, se ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.