Cosmarul batranilor internati in azilul groazei din Galati. Prefect: "Au transformat afacerea intr-un business pe seama vietii oamenilor"

Sursa: Adevarul
Vineri, 10 Aprilie 2020, ora 19:48
115 citiri
O parte dintre varstnicii internati la caminul privat "Sf.Ilie" au fost refuzati la internare de catre un spital din Galati. Azilul era autorizat sa gazduiasca doar 66 de batrani, dar acolo erau internati peste 120 de varstnici. Asociatia care administreaza caminul a obtinut un profit de peste 900.000 de lei in 2018. Autoritatile de la Galati justifica plasarea in carantina a centrului de ingrijire a batranilor "Sf.Ilie" din Galati prin nevoia de a identifica cat mai repede varstnicii si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.