Invatatoarea din Mures care a schimbat o comunitate. "I-am invatat pe copiii de la sat cum sa scoata bani de la bancomat si cum sa isi deschida un cont la o banca"

Sursa: Adevarul
Duminica, 28 Noiembrie 2021, ora 13:18
75 citiri
Emoke Bocskai a devenit imediat inima satului din Mures in care s-a mutat. Are o contributie importanta la activitatile culturale din comunitate, dar mai ales la modernizarea localitatii si schimbarea calitatii vietii celor mai sarmani. Emoke Bocskai (33 de ani), invatatoare la Scoala Gimnaziala "Teleki Domokos" din localitatea Gornesti, judetul Mures, a reusit lucruri extraordinare in cei 15 ani de profesorat. Si-a dorit dintotdeauna sa predea, iar la gradinita facea jocuri de rol din postura ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.