Preocuparile unei eleve-model: bioingineria medicala si drepturile elevilor. Planuri pentru facultate: "Plec, invat, ma intorc si schimb lucrurile"

Sursa: Adevarul
Duminica, 19 Aprilie 2020, ora 15:40
105 citiri
Sanziana Iliescu, eleva in clasa a X-a la Colegiul National "Ferdinand I" din Bacau, este pasionata de matematica si fizica si exceleaza la invatatura: a absolvit clasele V-VIII cu media 9,99, iar in clasa a IX-a si in primul semestru din a X-a a avut media 10. La doar 16 ani, Sanziana Iliescu, eleva in clasa a X-a la Colegiul National "Ferdinand I" din Bacau, are preocupari de oameni mari: ii asista pe scolarii de clasele III-VI pentru a deprinde primele notiuni de informatica, in cadrul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.