Renumit psihiatru, despre atacurile din online la adresa dr. Mihai Craiu: "Stiu cum e sa iti spuna cineva, de pe un cont fals, ca te taie, ca te omoara!"

Sursa: Adevarul
Vineri, 03 Decembrie 2021, ora 13:33
52 citiri
Cunoscutul medic pshiatru, Gabriel Diaconu, reactioneaza pe pagina sa de Facebook dupa ce pediatrul Mihai Craiu a anuntat ca intrerupe activitatea la "Spitalul Virtual pentru Copii", in urma mai multor atacuri si reactii agresive primite in mediul online. "Un lucru deosebit de grav s-a petrecut in mediul online. Dupa atacuri repetate si o injusta hartuire, probabil cel mai luminos dintre noi, cei care ne-am asumat educarea oamenilor in pandemia de COVID, doctorul Craiu Mihai, a anuntat ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.