Scandal urias la azilul groazei, cu 5 morti si 90 de infectati, din Galati. Centrul privat functiona ilegal. "E o marsavie!"

Sursa: Adevarul
Duminica, 12 Aprilie 2020, ora 13:16
192 citiri
Informatia a fost transmisa de prefectul de Galati, Gabriel Avramescu, fiind confirmata de raportul Ministerului Muncii si Protectiei Sociale cu privire la caminele de batrani autorizate pana la 6 aprilie 2020. Azilul groazei din Galati, unde deja au murit 5 oameni, iar 90 sunt infectati cu coronavirus, functiona ilegal. Afirmatia apartine prefectului Gabriel Avramescu si are in vedere raportul Ministerul Muncii si Protectiei Sociale din data 6 aprilie 2020, document in care se mentioneaza ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.