Un monument va fi amplasat la intrarea in Galati dinspre Tecuci. Opera de arta este o donatie a fundatiei culturale "Nicolae Mantu"

Sursa: Adevarul
Marti, 22 Septembrie 2020, ora 14:57
206 citiri
Primaria municipiului Galati anunta ca va amplasa opera "Simbol" in sensul giratoriu de la intrarea in oras dinspre Tecuci. Lucrarile sunt programate pentru miercuri seara, dupa ora 20.00. Pentru buna desfasurare a lucrarilor, in data de 23.09.2020, dupa ora 20,00, traficul rutier va fi inchis pe banda a doua de mers pe strazile Brailei, Dunarea si Drumul de Centura pe o distanta de aproximativ 20 de metri inainte de intrarea in sensul giratoriu. Traficul rutier va fi inchis inclusiv pe banda a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.