VIDEO Scene ireale pe o strada din Galati dupa un conflict pornit de la o femeie. Un sofer tamponeaza intentionat o masina de mai multe ori. "Pe asta il omor"

Sursa: Adevarul
Joi, 07 Mai 2020, ora 13:45
89 citiri
Doi barbati, de 37 si 51 de ani, si o femeie au fost protagonistii unui scandal desprins parca din filme. In mediul online a aparut o filmare, in care se vede cum barbatul de 51 de ani loveste de mai multe ori cu masina personala autoturismul barbatului de 37 de ani, in care se gaseste femeia de la care se pare ca a pornit totul. Un scandal de proportii a avut loc pe 23 aprilie pe una dintre cele mai circulate strazi din Galati, bulevardul Brailei. Un barbat de 51 de ani a sunat la Sectia 1 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.