Florin Nini, antrenor CSM Galati: "Am fi meritat sa ne intoarcem de la Sibiu cu o victorie. Sunt convins ca daca vom lupta ca in partida cu echipa din Pitesti vom obtine rezultate bune"

Luni, 11 Ianuarie 2021, ora 11:41
23 citiri
Echipa galateana antrenata de Florin Nini si-a vandut scump pielea in meciul programat joi dupa amiaza in sala Transilvania din Sibiu impotriva celor de la BCMU FC Arges Pitesti. Partida a fost viu disputata, cu multe rasturnari de situatie pe tabela de marcaj. Pitestenii au inceput mai bine si au condus la o posesie la jumatatea confruntarii. CSM Galati a iesit motivata de la vestiare, a gasit cele mai bune solutii in aparare si in atac si pe finalul sfertului trei s-a desprins la 10 puncte, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.