Sorana Maria: "Handbalul reprezinta jumatate din timpul meu, sunt sustinuta de familie si am incredere ca voi ajunge departe. O optiune de viitor ar fi Academia de Politie, mi-ar place sa port uniforma"

Luni, 13 Iulie 2020, ora 12:48
76 citiri
O noua saptamana, un nou interviu cu o tanara handbalista galateana. Astazi, a venit randul sa va facem cunostinta cu Sorana Chiriac, componenta a echipei de junioare 2 de la CSM Galati, formatie antrenata de profesoara Sanda Asandei care este calificata la turneul final, o jucatoare mica de statura, dar cu suflet urias, un adevarat argint viu pe semicerc. "Sory" este eleva in clasa a 10-a la Colegiul National "Alexandru Ioan Cuza" din urbea noastra.
- Cand ai inceput si ce reprezinta handbalul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.