Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști

Joi, 25 Aprilie 2024, ora 06:01
1445 citiri
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
FOTO: GSMArena

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului VALORANT Champions Tour Masters Madrid.

Mouse-ul este descris de „zekken” ca un dispozitiv care „transformă gameplay-ul”, oferind un avantaj semnificativ în competiții datorită designului său ușor.

Viper V3 Pro, prezentat la un preț de 160 USD, include și un dongle wireless Razer HyperPolling, disponibil separat pentru modelul anterior la 30 USD. Mouse-ul este cu 4 grame mai ușor decât predecesorul său, Viper V2 Pro, și se numără printre cele mai ușoare modele de mouse de gaming disponibile pe piață.

Cu ce specificații tehnice vine Viper V3 Pro

Mouse-ul este echipat cu un senzor optic „Focus Pro” de a doua generație, capabil de o rezoluție impresionantă de 35.000 DPI, ajustabilă în trepte de 1 DPI. Acesta dispune de pad-uri de alunecare mărite și o rotiță de scroll optimizată pentru o experiență tactilă îmbunătățită. Construcția ultra-ușoară a fost reproiectată pentru a maximiza performanța. Mouse-ul este disponibil în edițiile Black și White, compatibil cu orice configurație de gaming.

În plus, Viper V3 Pro oferă până la 16 ore de autonomie suplimentară a bateriei în modul de 4000 Hz și până la 62 de ore în modul de 2000 Hz. Mouse-ul include și comutatoare optice de a treia generație, proiectate pentru o durată de viață de până la 90 de milioane de clicuri.

O inovație interesantă este introducerea „Sensitivity Matcher” în aplicația Razer, care permite utilizatorilor să treacă fără efort de la un mouse vechi la Viper V3 Pro, aplicația ajustând automat setările DPI.

Noul finisaj mouse al mouse-ului este menit să ofere o experiență superioară, fără a implica cauciucul, prezent în mouse-urile anterioare. Disponibil în alb și negru, modelul alb are o greutate cu un gram mai mare.

Viper V3 Pro a fost testat intensiv de peste 45 de jucători profesioniști în cadrul a cinci turnee majore, fiind gata să facă față celor mai exigente condiții de joc.

Quarterly Report - Editia 4

ASUS dezvăluie specificațiile pentru ROG Ally X, noul PC Handheld de gaming
ASUS dezvăluie specificațiile pentru ROG Ally X, noul PC Handheld de gaming
ASUS nu a oferit încă detalii oficiale despre ROG Ally X, noua revizie a PC-ului handheld de gaming lansat anul trecut. Cu toate acestea, specificațiile au ajuns deja online, sugerând...
Amazon Games deschide un nou studio de dezvoltare în București
Amazon Games deschide un nou studio de dezvoltare în București
Amazon Games, divizia de jocuri video a gigantului comerțului online, a anunțat deschiderea unui nou studio european de dezvoltare în București, România. Acesta se alătură celorlalte divizii...
#gaming, #Mouse, #jocuri , #razer