Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri

Vineri, 19 Aprilie 2024, ora 04:49
1040 citiri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
FOTO Razer

Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui birou de gaming. Produsul este prevăzut cu un finisaj mat și beneficiază de iluminare LED edge-to-edge, creând un efect vizual impresionant.

Razer Firefly V2 Pro este conceput pentru a optimiza experiența de gaming, având o suprafață micro-texturată cu frecare redusă, ideală pentru senzorii optici ai mouse-urilor moderne. Acesta include 15 zone individuale de iluminare și dispune de sistemul de iluminare Chroma RGB, care acoperă întreaga suprafață a mousepad-ului. Utilizatorii pot personaliza iluminarea prin intermediul software-ului Razer Synapse.

Cu ce specificații tehnice mai vine noul mousepad

Pentru a sprijini conectivitatea extinsă, Firefly V2 Pro este echipat cu două tipuri de porturi: USB-A (2.0) și USB-C, asigurând o stabilitate remarcabilă chiar și în timpul sesiunilor de joc intense. Mousepad-ul are dimensiuni generoase, măsurând 278 mm în lungime, 360 mm în lățime și 4.6 mm în grosime.

Disponibil pentru cumpărare începând cu 16 aprilie 2024, Razer Firefly V2 Pro poate fi achiziționat de pe site-ul oficial Razer.com, din magazinele RazerStore și de la distribuitorii autorizați. Produsul este oferit la un preț de 110 euro, reflectând tranziția companiei de la producția de accesorii la cea de periferice de înaltă tehnologie.

Quarterly Report - Editia 4

Spotify renunță complet la Car Thing, dispozitivul pentru mașini
Spotify renunță complet la Car Thing, dispozitivul pentru mașini
Spotify a decis să înceteze definitiv producția și suportul pentru Car Thing, playerul muzical pentru mașini, la mai puțin de un an de la lansarea sa. Utilizatorii au început să primească...
ASUS dezvăluie specificațiile pentru ROG Ally X, noul PC Handheld de gaming
ASUS dezvăluie specificațiile pentru ROG Ally X, noul PC Handheld de gaming
ASUS nu a oferit încă detalii oficiale despre ROG Ally X, noua revizie a PC-ului handheld de gaming lansat anul trecut. Cu toate acestea, specificațiile au ajuns deja online, sugerând...
#gaming, #jocuri, #accesorii , #razer