Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cum să alegeţi un garaj prefabricat?

Advertorial
Joi, 18 August 2022, ora 14:51
5704 citiri
Cum să alegeţi un garaj prefabricat?
FOTO Adobe Stock

Gararea maşinii într-un loc protejat, reprezintă una dintre priorităţile oricărui deţinător de autovehicul, astfel că o variantă din ce în ce mai des adoptată este cea a garajelor prefabricate, o alternativă foarte practică şi eficientă a garajelor solide care se constituie într-o parte componentă solidă a unei clădiri. Atunci când intenţionaţi să alegeţi montarea unui garaj prefabricat, cu o denumire generală şi de garaj modular, trebuie să ştiţi că oferta pieţei este foarte generoasă, astfel că nu va fi foarte dificil să alegeţi modelul potrivit nevoilor dumneavoastră.

Ce este un garaj prefabricat?

Sub această denumire generică, se încadrează toate construcţiile care au drept scop depozitarea şi protejarea maşinii sau a oricăror altor lucruri care consideraţi că sunt potrivite spaţiului respectiv. Există o serie de opţiuni care vă stau la dispoziţie, raportându-vă la dimensiunea necesară, la materialul din care sunt realizate, la design, dar şi la preţ. Există garaje modulare, destinate unei singure maşini, precum şi construcţii mai elaborate, extrem de utile dacă aveţi mai multe maşini sau dacă intenţionaţi să folosiţi spaţiul respectiv şi pentru alte activităţi. Sunt garaje care sunt furnizate gata montate, necesitând doar turnarea bazei, la fel de bine având posibilitatea de a alege dintre variantele de garaje care se montează la faţa locului. În acest sens, serviciile oferite de Wilio vă vor fi de mare ajutor, venind în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră cu mult profesionalism şi cu soluţiile cele mai eficiente.

Cum se alege garajul potrivit?

Atunci când vreţi să alegeţi din oferta de garaje prefabricate, ar trebui să ţineţi cont de câteva reguli. În primul rând, este esenţial să stabiliţi exact aria în care va fi montat şi să vă asiguraţi că sunteţi în asentimentul eventualilor vecini care au contact cu zona. Ulterior, stabiliţi exact dimensiunea de care aveţi nevoie, precum şi specificul garajului, respectiv pentru una sau mai multe maşini. Un alt aspect extrem de important este materialul din care este fabricat, tocmai pentru a asigura maşinii dumneavoastră protecţie, dar şi pentru a vă bucura de durabilitatea acestei mici construcţii pentru cât mai mult timp.

Garajele prefabricate au la bază materii prime variate, astfel că va trebui să alegeţi varianta potrivită. Se pot realiza din panouri metalice, plăci de beton, grinzi de lemn, aluminiu, răşină sau oţel inoxidabil. Trebuie să ştiţi că specificul unui astfel de garaj permite un număr limitat de montări, astfel că este bine să luaţi în calcul şi acest aspect, atât când stabiliţi aria de montare, cât şi când alegeţi materialul din care este fabricat.

Puteţi opta pentru un garaj complet sau parţial montat, echipele de specialişti aplicând tehnicile de montare şi poziţionare, specifice fiecărui tip. Un alt aspect foarte important, este cel al design-ului, alegând garajul al cărui aspect va cadra foarte bine zonei în care va fi amplasat. Nu în ultimul rând, preţul joacă un rol hotărâtor în alegerea garajul potrivit nevoilor şi posibilităţilor dumneavoastră.

Investiţia totală presupune costul părţilor componente, plus serviciile de montare. Fie că alegeţi un garaj modular din tablă sau beton, dacă preferaţi un acoperiş cu pantă sau unul plat, aveţi posibilitatea de a beneficia de efectuarea unui calcul orientativ, astfel încât să vă puteţi stabili un plan de lucru şi să vă puteţi gestiona bugetul.

Avantajele unui garaj prefabricat

O astfel de construcţie vă va proteja maşina, va prezenta un anumit grad de durabilitate, va conferi zonei un aspect plăcut şi modern şi, nu în ultimul rând, va reprezenta o variantă accesibilă ca preţ. Astfel, atunci când vreţi să amenajaţi un spaţiu pentru gararea maşinii, garajele modulare reprezintă o alternativă practică şi modernă, specialiştii Wilio ajutându-vă cu servicii de montaj la cel mai înalt nivel de profesionalism.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#garaj, #garaj prefabricat , #stiri life style