"Expertul" pus să scape Capitala de poluare: reinstalat șef la Garda de Mediu după 3 ani. Este recunoscut pentru șprițurile cu Serghei Mizil și călărirea porcului la Crăciun

Marti, 28 Martie 2023, ora 10:53
12827 citiri
"Expertul" pus să scape Capitala de poluare: reinstalat șef la Garda de Mediu după 3 ani. Este recunoscut pentru șprițurile cu Serghei Mizil și călărirea porcului la Crăciun

La trei ani după ce a fost dat afară din funcția de comisar-șef al Gărzii de Mediu București din cauza activității slabe, Viorel Glăman a fost reinstaurat în fotoliu.

În trecut, acesta s-a făcut remarcat prin afirmații halucinante și a recunoscut că nu știe ce este un ecosistem.

Conform G4Media, Glăman a fost pus comisar-șef al Gărzii de Mediu București la începutul lunii martie, după ce, în 2020, a fost înlăturat din această funcție de către fostul ministru al Mediului, Costel Alexe. Acesta motiva atunci că Glăman are o activitate slabă.

Deși a fost înlăturat de la conducere, din 2020 și până în prezent Glăman ar fi ocupat diverse funcții în cadrul Gărzii de Mediu din București, mai notează sursa citată.

Glăman a reușit să-și recâștige fostul post datorită unei decizii a instanței după ce a dat în judecată Garda de Mediu pe motiv că nu și-ar fi dat acordul pentru a fi detașat.

Glăman conduce din umbră Garda de Mediu încă din 2015, fiind susținut de PSD și menținut de PNL, mai arată G4Media. În această perioadă, Glăman s-a remarcat prin diverse postări și fotografii pe Facebook ridicole.

„Grup organizat” şi „Weekend de sfârşit de sezon cu beţivii mei” sunt câteva dintre expresiile imaginilor în care Glăman apare etichetat, în numeroase dintre acestea apărând la bustul gol, ori în fața unei mese pline cu sticle de băutură ori călărind porcul tăiat de Crăciun. De asemenea, el apare în fotografii postate de Serghei Mizil la șpriț sau pe plajă în pielea goală.

În 2020, cu doar câteva zile înainte de a fi demis, Viorel Glăman a fost prins pe picior greșit într-o intervenție telefonică la Digi24 cu câteva întrebări și a făcut o serie de declarații uimitoare. De exemplu, el nu a știut sa spună ce este un ecosistem si a mărturisit ca a observat nivelul de poluare din București în momentul în care a ieșit din casă, nefiind informat pe baza unor măsurători științifice. "Am observat și eu norul respectiv în drum spre birou", a mărturisit el.

FOTO Facebook / G4Media

#garda de mediu bucuresti, #viorel glaman, #PSD, #functii pe pile , #PSD