Anomalie imobiliară la Cluj-Napoca. Prețul urias cu care se vinde o garsonieră de 29 de metri pătrați

Autor: N.G.
Vineri, 31 Martie 2023, ora 17:12
7501 citiri
Anomalie imobiliară la Cluj-Napoca. Prețul urias cu care se vinde o garsonieră de 29 de metri pătrați
Gasonieră la preț de apartament în Cluj-Napoca FOTO Facebook

Unii proprietari din Cluj-Napoca se întrec în prețuri impresionanțe, în conditiile în care piața imobiliară de aici e oricum supraevaluată.

Piața imobiliară supraevaluată din Cluj-Napoca oferă prețuri exorbitante. Pentru o simplă garsonieră se solicită aproape 90.000 de euro. Recent a fost postat un anunț al unui apartament cu 1 cameră de 29 metri pătrați la prețul de 87.500 de euro.

Garsonieră de vânzare în Mănăștur, complet renovată! 87.500 Euro (nr. telefon contact). 1 Cameră, Grigore Alexandrescu, Mănăștur. 29 mp. Proprietatea dispune de o suprafață utilă de 29 mp și dispune de cameră open space, bucătărie, baie și hol.

Acesta (apartamentul - n. red.) se află la etajul 3 al unui imobil cu 10 etaje, liftul fiind nou. Apartamentul deține finisaje moderne și se vinde complet mobilat și utilat conform fotografiilor de prezentare”, este descrierea anunțului pentru garsoniera de 87.500 de euro din municipiul Cluj-Napoca.

În imaginile din anunț se poate observa faptul că apartamentul nu dispune de un pat în sine, iar potențialul cumpărător ar trebui să doarmă pe canapea. În preț nu este inclus nici un cuptor de gătit în bucătărie, ci o plită, care are numai două ochiuri. Din fotografii se observă că a fost recent renovată.

#garsoniera, #Cluj, #pret urias , #stiri imobiliare