Plecarea lui Edi Iordanescu ar provoca un cutremur la Medias: "Ma las de fotbal!"

Joi, 23 Mai 2019, ora 20:05
6010 citiri
Plecarea lui Edi Iordanescu ar provoca un cutremur la Medias: "Ma las de fotbal!"
Foto: Captura DigiSport

Plecarea lui Edi Iordanescu de la Gaz Metan Medias ar provoca un adevarat cutremur la formatia ardeleana, presedintele amenintand ca demisioneaza imediat.

Ioan Marginean nu crede ca fiul fostului selectioner va parasi Mediasul si anunta ca ii va propune acestuia un nou contract, insa avertizeaza ca va iesi din fotbal daca Iordanescu nu va continua.

"Eu vreau sa-i propun domnului Iordanescu un contract pe inca trei ani. Daca pleaca Iordanescu, plec si eu. Va anunt acum, ca sa-si faca calcule cei care vor sa-mi ia locul, ca sunt 100 care vor.

Daca pleaca Edi Iordanescu maine, trebuie sa intelegeti ca si eu am plecat. Ma las de fotbal si nu ma mai apuc cat traiesc. E singurul om in care am investit sentimente, pentru mine nu exista varianta asta. Edi Iordanescu nu pleaca, vreau sa-i propun un contract pe inca trei ani si in conditiile in care pleaca, eu ma las de fotbal. Si eu am oferte sa plec in alte parte, noi am venit impreuna, vrem sa realizam mai mult.

Citeste si Edi Iordanescu raspunde ofertei FCSB: Nu stiu cine ma asteapta doua saptamani

In baza unui contract cu Iordanescu o sa continuam, dar asa, pentru ca exista un loc de mai bine sa oferim un fotbal mai bun si de perspectiva in acest an sa atacam play-off-ul din prima etapa, nu sa vedem daca avem sau nu jucatori", a declarat Ioan Marginean, citat de Telekomsport.

Manager general al Mediasului, Edi Iordanescu este dorit insistent la FCSB, Gigi Becali anuntand public ca este primul nume de pe lista posibililor antrenori ai vicecampioanei.

#Edi Iordanescu Medias, #Edi Iordanescu antrenor FCSB , #stiri Gaz Metan
Comentarii
R
RASPUTEA
rank 1
la cfr au facut aia nunta cand a plecat edy...